čtvrtek 9. června 2016

Viadrus u24

Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu. Viadrus Uapkures katli vajadzibas gadījumā ir aprīkojami ar granulu degli, tādējadi pārveidojot par granulu apkures katli. Viadrus Uir viens no augstvērtīgākajiem izstrādājumiem, kas tiek piedāvāts tirgū.


Viadrus rūpnīcas ražotie malkas apkures katli atbilst visiem Eiropas kvalitātes standartiem.

Viadrus praca kotła przy wygrzewaniu domu po dłuższej nieobecności. Skladem náhradní díly pro kotle na tuhá paliva s označení HERCULES U24. Litinové kotle Una tuhá paliva jsou určeny ke spalování koksu, černého uhlí a dřeva klasickým prohořívacím způsobem.


Kotle VIADRUS Use vyrábí ve výkonové řadě až kW. Unsubscribe from Petr A? Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, drevo. Viadrus Uje trajnožareći kotao od livenog gvoždja, namenjen sagorevanju čvrstog goriva.


Koristi se za toplovodne sisteme centralnog grejanja u granicama do bar-a i radne temperature do 85°C.

VIADRUS UEconomy je možno s výhodou použít jako náhradu dosluhujících kotlů na tuhá paliva ve starších „samotížných” topných systémech. Kotel dosahuje emisní třídy dle ČSN EN 303-a splňuje podmínky „Ekodesign”. Zároveň splňuje i náročné podmínky německé emisní normy BIMSCH V2. Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze. Zároveň se řídí nejpřísnějšími emisními podmínkami třídy normy ČSN EN 303-5.


Kreipkitės į mus drąsiai, patarsime visais Jums rupimais klausimais. HERCULES U umožňuje kvalitní způsob spalování hnědého uhlí, černého uhlí a koksu. Palyginsime prekes, padėsime išsirinkti Jums tinkamiausią, sukomplektuosime visą reikiamos įrangos.


Prodám podavač Kovarson na kotel viadrus unebo Us výkonem 24kW. Podavač je na uhlí, pelety. Všechny díly jsou popsány na obrázku. Nálepka splňující třídu od výro.


Preporučeno gorivo je mrki ugalj, kameni ugalj i koks. Kao dodatno gorivo moţe se koristiti drvo. Sagorevanje drugih materija kao što je plastika, guma, druge vrste otpada je zabranjeno. Konstrukce kotle je optimalizována zejména pro spalování hnědého uhlí.


Od osmičlánkové velikosti je kotel vybaven druhým.

Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. Začal mi tiecť kotol Viadrus HERCULES U- predny članok z vnutornej strany rovno do ohniska,pri obhliadke poškodenej časti sme zistili,že cela predna časť z vnutornej strany ma hrubku steny 5-2mm. Z toho vyplyva že cely predny članok je zmetkovy vyrobok. Poradte čo mam z tym robiť. Primarni dotok vazduha je ispod rešetke (iz pepeljare).


Sekundarni je na vratima nasipnog okna, dok je tercijalni u plamenoj komori.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky