pondělí 6. června 2016

Tatramat bojler servis

Servis elektrospotrebičov, s. Produkty Tatramat ako zariadenia pre ohrev vody s dlhoročnou tradíciou napomáhajú tomu, aby bola teplá voda dostupná všade tam, kde je to potrebné. Vás: Společnost Tatramat - ohřívače vody je soukromou firmou. Záručné a pozáručné opravy elektrických ohrievačov vody, čistenie od vodného kameňa, kontrola anódových tyčí a celkového stavu bojlera.


Náhradné diely a montáž. Při kontaktování servisu Tatramat vždy víte, že se nemusíte ničeho obávat. Na váš bojler se podívají jenom kvalifikovaní odborníci s praxí, kteří této problematice rozumějí.


Jeho zaměstnanci jsou připraveni odpovědět. Provádíme opravy, výměny a servis bojlerů v Praze i okolí Prahy. Specializujeme se na bojlery značek DZD Dražice, AEG, Ariston, Tatramat a Stiebel Eltron. Na tyto značky bojlerů máme náhradní díly obvykle skladem sebou. Pokud náhradní díl, na některý typ bojleru nemáme, zajistíme takový náhradní díl obvykle do druhého dne.


Tatramat bojler servis

Spoločnosť TATRAMAT - ohrievače vody, s. Poskytujeme komplexní záruční a pozáruční servis na vybrané značky bojlerů. Ať už Vám netopí, protéká, nebo dosluhuje, naši odborníci se o bojler postarají. Většina oprav a instalací je započata do hodin od nahlášení požadavku přímo u zákazníka. V případě výměny spotřebiče zařídíme ekologickou. Ceny platí pouze při výměně kus za kus bez nutnosti rozvodů ZTI.


Vyměníme, nebo namontujeme bojler či průtokový ohřívač vody. Montujeme hlavně kvalitní bojlery slovenské značky TATRAMAT od. Vydává váš elektrický bojler podivné zvuky? Proč se tak děje, může být z různých důvodů.


Pokud máte ohřívač vody značky Dražice, Tatramat , Ariston, Stiebel Eltron nebo Aeg, pak Vám budeme schopni pomoci. Co se stalo s bojlerem, že vydává nestandardní zvuky? Dočetli jste se v návodu k bojleru, že byste měli ohřívač vody nechat zkontrolovat již po 1. Přejděte na stránku OPRAVA BOJLERU a dozvíte se více.


Chcete jen zkontrolovat bojler – ohřívač vody? Cena dobierky je teda €. Naš servis se ne bavi krpljenjem kazana, ali ukoliko vam je neophodna zamena bojlera i ugradnja novog, možete nas pozvati na naše brojeve telefona. Ukoliko voda curi oko grejača, ispod gumica, reč je o jednostavnom kvaru, koji možete i sami otkloniti. Naša preporuka pri kupovini bojlera je asortiman firme Elit-inox Čačak, čiji proizvodi mogu zadovoljiti sve zahteve domaćeg i probranog ino-trzišta, a karakteriše ih prvenstveno dobar kvalitet, lep dizajn i velika ekonomičnost.


Tatramat bojler servis

Opravy bojleru a ohřívačů vody provádíme v Praze i mimo Prahu. Dobry den poptavam opravu bojleru tatramat starsi tip (neni tam cislo) treba napovi foto Zacala mi kapat voda u teplyho vyvodu menit zatim bych nerada menila bojler protoze v lete jsem vrch koupelny dala zasadrokartonovat. Jsme si jisti, že si u nás vyberete.


Vybrat si můžete bojler podle způsobu ohřevu - kombinovaný, elektrický, s tepelným čerpadlem nebo tzv. Přestal nám fungovat bojler na vodu ( TATRAMAT , EOV 8 2kW, L). Poptávám opravu, případně výměnu za nový, podobný (dle domluvy a zejména odhadované ceny opravy).


Stáří stávajícího bojleru odhadováno na. Problém může být samozřejmě i jinde, ale to je vždy na posouzení technika. Stává se, že bojler chvíli hřeje a pak vypadne pojistný termostat, který se pak musí nahodit. Pod jednotlivými odkazy v menu NABÍDKA najdete bližší informace co dělat, když ohřívač vody - bojler teče, neohřívá, vydává podivné zvuky nebo rány.


Majstor za bojler vrši kompletan servis bojlera svih modela i proizvođača, sedam dana u nedelji.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky