čtvrtek 23. června 2016

Geminox thrs 2 17c

Základní provedení bez přípravy teplé vody je možno doplnit o externí zásobník teplé vody (GBS, HR). Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Návod k obsluze a údrČbč kondenzažního kotle THRs. User Manuals, Guides and Specifications for your geminox THRs 2-C Boiler.


Database contains geminox THRs -DC Manuals (available for free online viewing or downloading in PDF): Installation and maintenance instructions manual. This screw is pre-set in the factory.

Its setting must not be normally modified even for changing gas. THRi - C je určen na vytápění domů, budov a objektů s malou tepelnou ztrátou od ,do kW. GEMINOX THRS 2-17C plynový kondenzační, závěsný, v bílé barvě - s venkovním čidlem. PRIPOJENIE PRÍVODU PLYNU, ODVODU KONDENZÁTU A ÚŽITKOVEJ VODY Pripojenie prívodu plynu Plynovod pripojte na kotol podľa schémy daného typu.


Hodnotenie produktu:. Technický list na stiahnutie. I - GAS CONVERSION - SERVICING MANUAL). Katalogové číslo: ZTSC4.

Hier stellt der ZEM sogar KW (!) für die Warmwasserbereitung zur Verfügung. Dann gibt es noch den -und den 5-C. Starke Typen aber beschränkt in Software und Flexibilität.


Er kann auch mit einem Funkraumthermostaten geliefert werden. Wir haben ihn schon nach Jahren Testlauf zerlegt. Leider nicht so viel gefordert, wie zu Hause. Unikátne vlastnosti kondenzačných kotlov GEMINOX THRs je možnosť zmeny ich výkonového rozsahu. Zvýšenie poprípade zníženie výkonového rozsahu kotla je možné dosiahnuť jednoduchou výmenou cenovo dostupného horáku a preprogramovaním obslužného softvéru.


Steelmasons Jun Chaudiere geminox fioul megalithe 25s manuels, notices. In any case I found that if unplug the sytem and switch on after about minutes. Model THRs - 17C je určen k vytápění objektů s tepelnou ztrátou do kW.


Kotel je speciálně koncipován. W is used for heating of buildings with a very little heat loss, i. Splňuje požadavky na vytápění přímého topného okruhu obvykle radiátory nebo podlahové vytápění. Schede tecniche caldaie GEMINOX. Kondenzační kotel pro topení nebo sestavu se zásobníkem.


GEMINOX THRs -17B-120. Ohřev vody je zajištěn integrovaným nerezovým zásobníkem o objemu 1litrů, který poskytuje špičkový komfort a ekonomiku pr.

Kotly GEMINOX ZEM sú osadené zjednodušenou variantov riadiacej jednotky Siemens LMU3 ktorá je určená len pre jeden priamy vykurovací okruh. Použitie tejto jednotky v kombinácií s 3rýchlostným čerpadlom umožnilo výrazné zníženie ceny kotla pri zachovaní všetkých. A je veľký rozdiel v kvalite výmenníkov kotlov týchto dvoch BUDERUSOV.


Geminox THRs -B 1DC.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky