středa 29. června 2016

Automatický kotel rojek

Automatický kotel rojek

Díky zásobníku paliva, elektronické regulaci a hořáku se šnekovým podavačem, může kotel pracovat v automatickém režimu i několik dní. Hořák je instalován do. Rodinná firma ROJEK má dlouholetou strojírenskou výrobní tradici.


Automatický kotel rojek

V současné době je firma ROJEK významným světovým výrobcem a má trvalé obchodní zastoupení ve více než státech. Kotle, ROJEK Dřevoobráběcí stroje. Automatický kotel Rojek TKA - palivo uhlí O2. Retortový hořák umožňuje spalovat i méně hodnotná peletovaná biopaliva – rostlinné pelety a po přidání adaptéru i obilí. Při spalování v automatickém.


Výkon tohoto kotle lze regulovat v rozmezí 5-kW. Součástí kotle je retortový hořák, jenž je konstruován na základě spodní dodávky paliva do spalovací části. Zobrazte si kontakt na poptávajícího.


Automatický kotel rojek

FBAutomat je určen pro spalování hnědého uhlí, černého uhlí nebo dřevěných peletek. V kotli je instalován retortový hořák, který je konstruován na principu spodní dodávky paliva do spalovací části a. Při montáži naší firmou DPH ! Choosing a Backup Generator Plus LEGAL House Connection Options - Transfer Switch and More - Duration: 12:39. Regulovatelný výkon – kW.


NÁSYPKA VPRAVO - provedení kotle bez roštů. Instalace dotačního kotle Rojek ABio. KTP PELLET je regulovatelný výkon – kW.


V automatickém režimu kotel umožňuje spalovat jenom kvalitní bílé dřevěné pelety o. Silným argumentem pro kotle Rojek jsou kotlové tělesa z vlastního vývoje a kvalitního materiálu, o tom svědčí váha kotle u 15. Kw varianty dokonce 603. Kotel Rojek pro vlnu - kolo kotlíkových dotací. Kotel ROJEK A 15U je předurčen k vytápění budov s nízkou tepelnou ztrátou, regulovatelný výkon – kW. Kč Rojek KTP kotel na tuhá paliva - emisní třída.


Záruka od spuštění, doklad. Z kotlů na pevná paliva Vám nabízíme kotle s vynikající účinností, značky: Atmos, Opop, Ekoscroll, Rojek a Termo-tech. V naší nabídce naleznete širokou škálu automatických kotlů na uhlí a pelety. Nabízíme montáž dotačních kotlů jejich uvedení do provozu a záruční a pozáruční servis. Jak ušetřit a pořídit kotel s využitím kotlíkové dotace se dozvíte v následujícím videu: Obslužný nebo automatický kotel ? Na tuhle otázku není univerzální odpověď.


Automatický kotel rojek

Princip je však jednoduchý. Manuálně obslužné kotle jsou levnější, ale nemáte s nimi dostatečný komfort. U kotlů na tuhá paliva musíte. Co tento kotel na peletky také nabídne, to je jistota automatického provozu.


Jelikož má Rojek A dostatečně objemný zásobník, není zkrátka nutné ztrácet čas jakýmkoliv přikládáním a podobnými kroky. Skladem v Liberci (ks) Značka: Rojek. Palivo (hnědé uhlí Ořech pelety) AKCE JEDNOTKA ST 4ZDARMA ! Nový kotel na peletky Rojek A 15.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky