úterý 28. června 2016

Teplovodní radiátory

KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK, trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. Teplovodní koupelnové radiátory využívají přívody teplé vody od kotle, krbu či solárního systému. Nabízí levný a efektivní provoz. Koupelnový radiátor je určen k vytápění koupelen, wc, kuchyní a zárověň slouží jako sušák k sušení ručníků, utěrek, nebo spodního prádla.


Teplovodní radiátory

Radiátory nabízíme buď rovné, nebo zaoblené. Jejich výkon je závislý na materiálu, povrchu a tvaru. V naší nabídce najdete kvalitní radiátory deskové, koupelnové a žebrové různých provedení a barev, včetně ručních a termostatických hlavic, ventilů a šroubení. Koupelnové radiátory – žebříky jsou trubková otopná tělesa určená k vytápění koupelen nebo k sušení ručníků, osušek i prádla. Základní princip radiátoru spočívá v jeho akumulaci topným médiem a následého uvolňování do jeho okolí.


Pro všestranné použití. U nás najdete topení podle vašich potřeb a představ. Naše topné žebříky můžete také používat buď jako teplovodní nebo v kombinaci s elektrickou patronou jako čistě elektrické koupelnové topení. Vybrat si můžete z několika modeních designů, barevných provedení i různých rozměrů. V nabídce máme k dispozici jak klasické teplovodní žebříky pro vytopení celé místnosti, tak elektrické žebříky ideální i pro dotápění.


Naše společnost přichází se širokou nabídkou elektrických topných těles řady EL. Pryč jsou taky veškerá výkonnostní omezení. A to směrem nahoru i dolů. Skvěle se však hodí i třeba jen k vytopení koupelny.


TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno. Obojstranné oceľové radiátory s bočným pripojením. V mnohých prípadoch nieje nutnú rekonštrukcia rozvodov.


Zapojíte-li do teplovodního tělesa elektrickou topnou tyč, můžete využívat výhody obou typů připojení - přes topnou sezónu topit systémem. Kovové radiátory , teplovodní konvektory či jiná otopná tělesa vynikají schopností předávat teplo z otopného systému do místností. Otopné těleso Antrax Waffle O, teplovodní – Na dotaz. Designové radiátory Zehnder přináší do našich domovů teplo a pohodu a zároveň mohou být zajímavým doplňkem v interiéru.


Komfortní větrání s rekuperací tepla Řízené větrání je nezbytnou součástí dnešních novostaveb a mnohdy také budov po rekonstrukci. Nejkvalitnější vyrábí švýcarská značka Zehnder. Podlahové teplovodní topení instalujeme a servisujeme: od kalkulace přes instalaci teplovodního topení a tepelné izolace, lité samonivelační podlahy, tlakové-topné zkoušky až po instalaci kotelny a předání funkčního díla a certifikátú pro kolaudaci. Vybírejte si Koupelnové žebříky podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Olejové radiátory slouží jako zdroj primárního tepla nebo jako dodatkový zdroj v jakýchkoliv místnostech.


Jsou efektivní pro dlouhodobé, rovnoměrné a tiché vytápění místnosti. Tento typ radiátoru pracuje na principu ohřevu olejové kapaliny uvnitř radiátoru elektrickou energií. Olej uvnitř radiátoru akumuluje teplo, a. Teplovodní verze radiátoru Cinier z Olycale kamene nahrazuje standardní radiátory vyrobené z oceli, litiny nebo hliníku. Jsou ideální jako součást luxusní renovace či nové instalace.


Vybírejte si Topení podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky