úterý 21. června 2016

Mřížka krbová

Jsou chytrým řešením pro ukončení vzduchových cest především proto, aby vám zeď nehyzdila nevzhledná díra. Mřížky zajišťují bezproblémovou cirkulaci v. Pro krbovou obestavbu jsou ideálním materiálem izolační desky Silca. Jsou pevné a mají perfektní tepelně-izolační vlastnosti. Navíc se z nich při práci nepráší, a tak při stavbě krbu neděláte zbytečný nepořádek. Jsou vhodné hlavně pro odizolování komína a sopouchu a používají se i jako izolační materiál ve dřevostavbách, což svědčí o jejich vysoké.


Mřížka krbová

Jednou z hlavních částí krbu je krbová mřížka. Těch existuje celá hromada. V našem e-shopu nabízíme také různé typy krbových mřížek a to sice: standardní, antickou měď, bíle, zlaté a mnoho dalších. Celou nabídku hromady produktů naleznete v našem internetovém obchodě na webových stránkách Levnekrby.


Krbová mřížka profil rámečku Oskar černo-měděná s žaluzií, rozměr 170x4mm. Kč (s DPH) 7Kč (bez DPH) detail. To jsou krbové mřížky od Krbylevne. V nabídce naleznete krbové mřížky s různým designem a krbové mřížky v širokém barevném provedení. Otevřená krbová mřížka je navržena pro vyústění teplého vzduchu z krbu do obývací místnosti.


Stejně tak lze také použít jako přívod vzduchu pod krbovou vložku. Přemýšlíte o novém krbu? Potom vás jistě bude zajímat nabídka našich krbových obestaveb. Vybírat byste měli vždy podle povahy celého interiéru.


Pokud máte rádi zdobný styl, zalíbí se vám rustikální obestavby, které dodají celé místnosti nádech luxusu. Oproti tomu moderní obestavby volí střídmější styl a elega. Díky široké paletě nabízených barev a provedení krbových mřížek určitě najdete přesně tu, kterou hledáte.


Mřížka krbová

Rohová krbová mřížka krémová pravá 547x766x60. CZ - specializovaný obchod. Vyřizování objednávek, dotazů a doručování zboží funguje bez omezení! Zboží za výhodné akční ceny, velký výběr, odborné poradenství, zkušenosti více než let, vlastní sklad a vzorkovna. Při stavbě krbu nezapomínejte ani.


První je samozřejmě distribuce tepla do místnosti, kdy do krbu vjede vzduch spodní mřížkou a horní mřížkou vychází ohřátý. Druhou funkcí je ochlazování krbové vložky, které pak pomáhá zabránit změnám tvaru vložky vlivem vysokých teplot. Krbové mřížky na krbu plní tři základní funkce.


Mřížka krbová

Třetí funkcí krbových mřížek je možnost vymetání kouřovodu. Amstal - Krbová krbová mřížka 11x17cm bílá. Vnitřní rámeček pro zazdění je sundávací.


SKLADEM Mřížka 210x2neregulovatelná dodávána včetně osazovacího rámečku pro otvor 180mm x 180mm. Osazovací rámek může být dovybaven hrdlem pro flexibilní hadice 150mm, 125mm a 100mm. Na mřížku může být v případě potřeby přidán ze zadní strany přídavný tahokov pro zamezení „průhlednosti“ mřížky, který může být přidán na mřížku i dodatečně. Moderní lamelová krbová mřížka do obkladu o velikosti 1x 7mm. Mřížka je vhodná do instalací, kde je potřeba bezrámová úprava krbových mřížek.


Mřížka krbová

Samotná mřížka bez obvodového rámu je instalována např.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky