úterý 21. června 2016

Isover domo 140

Isover Timber Frame Roll range is a high performance glass mineral wool supplied in 9 1and 140mm thicknesses. Přednosti Isoveru DOMO : velmi dobré tepelně izolační schopnosti výborné akustické vlastnosti z hlediska zvukové pohltivosti nízký difuzní. Nem terhelhető üveggyapot filc.


Alkalmazható tetőtér-beépítéseknél szarufák és szelemenek között és alatt, nemjárható padlásfödémeknél, járható padlásfödémeknél párnafák között, álmennyezeteknél hangelnyelő anyagként. Po zadání objednávky Vás budeme kontaktovat a aktuální cenu Vám upřesníme. Spoľahlivá, bezpečná a ekologická tepelná izolácia na zateplenie stropu, strechy, fasády, podlahy, podhľadov, suterénu.

Vhodná do nízkoenergetických domov. Skelná izolace sice truchu kouše, ale za dobré peníze dostanete dobré zboží. Isover Domo jsou rolované pásy ze skelné plsti.


Vlákna plsti jsou hydrofobizovaná. Hodí se jak do šikmých konstrukcí, tak do podhledů a na nezatížené stropy. Vata minerala de sticla GW. Izolační materiály) Hodnocení produktu: ().


Va oferim o gama variata de materiale constructii. Saltele comprimate si rulate, din vata minerala de sticla.

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. DOMO , AKUSTO Intended application Thermal insulation for buildings (ThlB) Manufacturer. SAINT-GOBAIN CONSTRUCTION PRODUCTS RUS LLC Smychka str. Yegorievsk, Russia Authorised representative Not revelant System or systems of assessment and.


U nás najdete vše co hledáte pro svou stavbu, nebo svůj projekt. Výroba je založena na metodě. Množstvo v balení m2. ISOVER EPS 70F hrúbka 1mm. The strong, resilient and flexible batts are 570mm wide to fit between standard 600mm stud centres.


Ceny platí do vyprodání skladových zásob. Originál zabalené, nepoužito, zbylo ze stavby. Osobní odběr Zábřeh na Moravě. Kompletní informace o produktech značky Isover - ceny, hodnocení, recenze na jednom místě. Produkty Isover na jednom místě - Heureka.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. How to get space domo , Dark matter, mummy, wizard etc. Konfigurátor zostáv materiálov pre strechu.

Dodává se v MPS balení (MPS = rolí, objem m 3). Po dohodě lze dodat i volné balení. Nabízím k prodeji rolí isover domo PLUS 140mm, 038. Isover Magyarország - Hőszigetelési megoldások, szigetelési termékek.


Saint-Gobain Hungary Kft.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky