čtvrtek 30. června 2016

Aeg wkl

Aeg wkl

AEG was founded in Germany over a century ago on a simple philosophy: everything it designs should be perfect in both form and function. All AEG appliances offer outstanding performance, versatility and reliability along with superb aesthetics. This shopping feature will continue to load items when the Enter key is pressed. In order to navigate out of this carousel please use your heading shortcut key to navigate to the next or previous heading.


Aeg wkl

A merger with subsidiary Telefunken AG and subsequent acquisitions by Daimler AG and finally Electrolux shaped AEG into the forward-thinking company it is now. It is the driving force. Součástí dodávky nástěnná konzole.


WKL 5Heater pdf manual download. AEG používá soubory cookies a různé sledovací technologie pro optimalizaci stránek a pro propagační a marketingové účely. Pokud souhlasíte s jejich použitím, umožní nám anonymní soubory cookies zlepšovat naše stránky a služby.


Aeg wkl

Kromě toho používáme rovněž obsah třetích stran. Některé informace mohou být. Kupte si originální náhradní díly a příslušenství AEG pro vysavače, myčky, pračky a další spotřebiče. Odesíláme je přímo od AEG ! So you can warm up a room with the coil up.


There is no separate photo available for each variant, colour, model. Aeg είναι ποιοτικοί και οικονομικοί. Kvalitní domácí přímotop od známého výrobce kvalitních elektrospotřebičů, který se hodí i na pravidelné topení.


Aeg wkl

A WKL elektromos konvektorok mindössze mm-es mélységükkel problémamentesen szerelhetők az ideális helyre. Fémházasak, a hőmérsékletszabályozó és a túlhőmérséklet-védelem be van építve a készülékekbe, ezzel is növelve a biztonságot. Free delivery on eligible orders of £or more. AEG WKL convection panel heater. Heat evenly distributed by natural air circulation.


Temperature adjustment range between 6-30°Celsius. Safety thermal cut out. Frost protection at 6°Celsius. Hilfreiche Hinweise zu Funktionsweise und Bedienung des Reglers, wie z. Přímou náhradu s novým digitálním termostatem naleznete ZDE na tomto odkazu.


Přitom je rovněž zajištěn jemně odstupňovaný topný výkon. Nástěnné konvektory se vyznačují svojí mnohostranností. Přinášejí teplo tam, kde je právě potřebujete. IPPopis přístroje WKL je elektrickým přímotopným přístrojem, určeným výhradně k montáži na stěnu.


Přístroj je vhodný např. Sale at the request of a third party. The Terms and Conditions and the Specific conditions apply on all items. Topné rohože AEG , podlahové topení AEG Využijte výhodné nabídky na topné rohože AEG za výprodejové ceny.


Požadovanú teplotu je možné nastaviť otočným voličom termostatu (6–°C).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky