pondělí 27. června 2016

Pokojové termostaty protherm

Pokojové termostaty SALUS, HONEYWELL a další pro vytápění, topení a podlahovku. Pokojové programovatelné termostaty a manuální termostaty slouží k nastavení požadované pokojové teploty v domě, bytě, apod. Prostorové termostaty jsou zařízení určená k regulaci teploty v místnosti s drátovým nebo bezdrátovým připojením k řídící jednotce.


S výběrem prostorového termostatu vám poradíme na tel. Snímají izbovou teplotu a na základě toho se snaží kotel regulovat vytápěcí výkon kotle.

Týdenní programovatelné pokojové termostaty Salus, Honeywell na vytápění do domů a bytů. Programovatelné pokojové termostaty jsou nejpoužívanějším a nejprodávanějším sortimentem v oblasti termostatů. Umožňují regulovat teplotu na základě uživatelského nastavení. To znamená přes den topní teplotu a přes noc.


Jedná se o chytré programovatelné termostaty , které přinesou k vám domů tepelnou pohodu a úsporu na ročním vyúčtování. Vybírejte si Termostaty podle parametrů a srovnávejte ceny z internetových obchodů na Heurece. Používáme cookies a sledovací technologie třetích stran k zapamatování vašich preferencí, k měření a analýze používání našich webových stránek, i ke zlepšení vašich zkušeností s našimi webovými stránkami.


Snímají pokojovou teplotu a na základě toho se snaží kotel regulovat topný výkon kotle tak, aby teplota v domě byla vždy podle uživatelského nastavení.

Prostorová regulace: Prostorový termostat řídí přívod tepla pro všechny místnosti v bytě či domu a po dosažení nastavené teploty zcela automaticky vypne zdroj tepla. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


U nejjednodušších typů se požadovaná teplota nastavuje pouhým mechanickým otočením kolečka, pokročilejší typy jsou vybaveny displejem zobrazujícím teplotu v místnosti a aktuální stav termostatu. První hledisko je jasné, teplota v obývacím prostoru bude dle vašeho přání nastavována automaticky. Druhý zmiňovaný bod souvisí se staráním se o stavbu. Ta by totiž neměla procházet velikými teplotními výkyvy, což se dá správným nastavením termostatu zařídit. Pro dosažení optimální tepelné pohody při zachování přijatelných nákladů je pokojový termostat ideálním řešením.


Nastavte si teplotu, která vám vyhovuje. V nabídce najdete příložní, nástěnné, univerzální i průmyslové termostaty pro nejrůznější využití, takže určitě najdete přesně ten, který potřebujete. Mohou být použity pro plynové nebo olejové kotle, oběhová čerpadla, termoelektrické pohony, přímotopná tělesa nebo pro ovládání vzduchotechniky. Izbové termostaty , regulácie SALUS a HONEYWELL a dalšie pre vykurovanie, kúrenie, podlahovku, kotolne a obehové čerpadlá. Izbové programovateľné termostaty a manuálne termostaty slúžia na nastavenie optimálnej izbovej teploty v dome, čí byte.


Snímajú izbovú teplotu a na základe toho sa snažia kotol regulovať vykurovací. Slouží k nastavení optimální pokojové teploty na základě nastavení ekvitermní křivky, pokud je do kotle připojena ekvitermní vnější sonda.

Srovnejte ceny, parametry, recenze a hodnocení produktů na Pricemanii a ušetřete až do ! Je nezbytné zprovoznit kotel a další zařízení, které tvoří instalační celek (postupujte dle jednotlivých instalačních příruček). Pokud je spojení bezdrátové, vytáhněte izolační vložku umíst ěnou v držáku baterie pokojového termostatu. AAAradiátory - Nákupte online z pohodlí Vašeho domova přímo z našeho skladu.


Kompletní distribuce po ČR a SVK. Poradenství, kvalita, rychlost. Ochrana venkovních ploch a okapů před sněhem a ledem. Pokojové regulační termostaty propojované rozvody s topným systémem nebo topným tělesem.


Obsahují spínací výstup pro ovládání připojeného regulátoru, termohlavice nebo přímotopného zdroje. Drátové regulační termostaty umožňují sestavit regulační soustavu všude tam, kde je možné natáhnout kabelové rozvody. Kvalitní stavební materiály pro střechy, fasády a izolace od největšího prodejce stavebních materiálů v ČR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky