středa 15. června 2016

Elektrický bojler 20l

Elektrický bojler 20l

Svislý elektrický ohřívač vody v moderním designu s keramickým topným tělesem a možností instalace v blízkosti odběrných míst. Elektrický bojler od slovenské firmy Elíz. Jeho kvalitní topné těleso zajištuje velmi rychlý ohřev. Rozměr (ŠxVxH) 50x60xcm. S mechanickým ovládáním.


Elektrický bojler 20l

Zásobníkový ohrievač vody TOvyniká príjemným a zaujímavým dizajnom. Ohrievač s oceľovou smaltovanou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest - sprchu, umývadlo a drez. Môže pracovať v tlakovom alebo beztlakovom systéme.


V tlakovom systéme je možné pripojiť viac odberových miest. ELÍZ EURO 2elektrický zásobník vody, bojler , 200l, smalt - kg - 2l - 5mm. Určený je pro svislou nástěnnou montáž. Beztlakový bojler na vodu má zásobník iba na pár litrov. Zvyčajne býva nad alebo pod umývadlom.


Elektrický bojler 20l

Prietokové bojlery nemajú zásobník, vodu ohrievajú pri jej prietoku. Hodia sa na malý odber. Dve vykurovacie príruby, teplotné čidlá, horčíkové anódy a elektronická riadiaca jednotka. Teplotu spoľahlivo ukazuje diód. Bojler je chránený proti náhodnému zapnutiu, prehriatiu a proti baktériám legionella.


Do domácností s menší spotřebou se bude skvěle hodit elektrický bojler Mora EOMKU SKSM ( bojler 80l). Ten je možné napojit hned na několik odběrových míst a využívat ho tak jako hlavní jednotku pro ohřev vody. Tento elektrický ohřívač je určen pro přípravu teplé vody v domácnostech, na chatách a různých sociálních zařízeních. Jeho přednost spočívá v tom, že ohřev objemu vody elektrickým proudem se zabezpečuje v neomezeném celodenním časovém rozsahu. Doba ohřevu užitkové vody na doporučenou teplotu 60°C je cca min.


Ohrievače vody) Hodnotenie produktu: (recenzií). Spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno alebo viac odberných miest – sprchu, umývadlo a drez. Instalace nad umyvadlo. Může pracovat v tlakovém nebo beztlakovém systému, ovšem v tlakovém systému může zásobovat více odběrových míst. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. DZ Dražice BTO IN Bojler , ohřívač vody, beztlakový, elektrický , svislý - hranaté provedení.


Bojler BTO UP lze v beztlakovém systému připojit pouze na jedno odběrné místo. Z naší aktuální nabídky si můžete vybraty elektrické bojlery v různých variantách jako jsou vodorovný (ležatý) elektrický bojler , svislý (závěsný) elektrický bojler , nebo stacionární (na zem) elektrický bojler. V naší nabídce naleznete pouze renomované výrobce mezi které jsme zařadili DZD Dražice, Ariston, Tatramat. Predám celkom nový,nepoužitý elektrický ohrievač vody- bojler ELIZ Euro 201IN.


Je to najdrahší model tohto výrobcu. Když má vaše domácnost například členy, doporučuje se bojler o objemu 1litrů. Objednejte si elektrický bojler Dražice nebo Tatramat on-line a získejte následující výhody: - Do hodin vám připravíme bojlery elektrický bojler Dražice nebo Tatramat k odběru na jedné z našich prodejen. Bojler – konvenčný, elektrický , objem 80l, rozmer 77.


Dvě topné příruby, teplotní čidla, hořčíkové anody a elektronická řídící jednotka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky