pátek 19. února 2016

Kvasna nadoba

Vážení zákazníci, dovolujeme si vás informovat, že 2. Nádoba na výrobu domácích nápojů, obyčejně plastová nebo skleněná s víkem. Používá se ke kvašení piva, moštu nebo vína. Kvalitní kvasné nádoby bývají opatřeny vyznačenými mírami, takže je mnohem snadnější naplnit je správným množstvím vody. Mohou mít rovněž vzduchový uzávěr.


Ty nejlepší výrobky mají i zabudovanou pípu na vypoštění, což pak.

Kvalitná nádoba z bieleho potravinárskeho plastu, s vystuženým horným okrajom, o objeme 30l vrátane veka, vypúšťacieho ventilu, kvasnej zátky s tesnením. Je vhodná i pre horúce tekutiny do 100°C. Vhodná pre začiatočníkov, ktorí si vyberajú komplet. Kvasná nádoba s víkem - objem litrů. Tato kvasná nádoba má pevné víko a po uzavření je zcela hermetická.


Je vyrobena z potravinářského plastu a je tolerantní vůči alkoholu. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Katogória kvasné nádoby obsahuje nádoby nerezové CKT ale aj plastové. Predaj vinárskych potrieb online. Všetko potrebné pre Váš vinohrad a výrobu vína. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Ocelový úchyt pro přenášení Vašeho demižónu. Uzpůsobený do průměru hrdla 5cm,regulovatelná motýlková matice. Kvasné nádoby jsou vyrobeny z potravinářské, nerezové oceli.


V těchto nádobách docílíte spolu s rovnoměrnou teplotou okolního prostředí kvalitního a čistého procesu kvašení. S budoucím zvětšeným objemem varny nastává nerudovská otázka „Kam s ním? V podstatě jsem měl na výběr ze dvou možností.


Buďto si pořídit kvasnou nádobu o dvojnásobném objemu (v porovnání s mým dnešním stavem), nebo kvasit ve dvou menších. Kolonka hotové výrobky zobrazuje keramiku,ktorá je na sklade a vieme Vám ju poslať v priebehu týždňa. VÝROBA MÁ SVOJU POSTUPNOSŤ,KTORÁ TRVÁ PRIBLIŽNE JEDEN AŽ DVA MESIACE A NEVIEME TO OVPLYVNIŤ AK TO TRVÁ DLHŠIE-NAPRÍKLAD KVÔLI SUŠENIU. Hrniec kyseláč nájde všestranné uplatnenie vo Vašej kuchyni. VŽDY JE TO POTOM NA ÚKOR.


Rychlokvašená zelenina je křehká, křupavá a nabitá vitaminy, minerálními látkami a enzymy. Právě ona vám (malá miska denně či obden) zajistí přísun potřebných látek především v zimních měsících až do jara, kdy zdroje čerstvé tuzemské zeleniny jsou omezené (dovážená zelenina je dražší a často bez chuti).

Snažte se zeleninu nakrouhat na co nejtenčí proužky. Ale ůplně nejdůležitější je natlačit co největší silou zeleninu do kvašáku. Má to dva důvody: Polámete tvrdé části zeleniny,ale hlavně vytlačíte vzduch ze zeleniny,a zelenina bez vzduchu nehnije,ale opravdu kvasí. Air systém nádrží na víno spočíva v použití plávajúceho veka s dušou, ktorá sa nafukuje prostredníctvom pumpy s manometrom. Tento systém je čistý - čo znamená, že sa z nádrže vytankuje všetko víno.


Provozovatel webu, Roman Haering - Kuchyňské Potřeby, se sídlem Nám.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky