úterý 2. února 2016

Bojler dražice 200

U nového je zase lépe řešený. Vnútorná nádoba tohto ohrievača je vyrobená zo špeciálneho oceľového plechu, ktorý je chránený proti korózii SMALTOM. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Veškeré informace o produktu. Aplikace Smart bojler Vám umožní přístup k ohřívači vody OKHE SMART prostřednictvím Bluetooth. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb. Jedná se o technologii elektrického ohřevu vody, společně s velkým objemem tak jdou ruku v ruce vyšší náklady na provoz. Bojlery DRAŽICE na Alza.


Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Vyváží své výrobky téměř do dvaceti zemí celého světa.


Dražice OKCE 2od 33€ - Heureka. Pro ohřev celého objemu ohřívače se do spodní části montuje přírubová topná jednotka TPK. V ceně je nový bojler , montáž bojleru s dopravou, demontáž starého bojleru a jeho ekologická likvidace.


Výměna starého bojleru za nový – instalace nového bojleru – rychle a kvalitně pomůže vám zkušený instalatér. Jeho objem činí 2litrů. Ohřívač OKCV pomocí dodávaných konzolí lze upevnit na zeď nebo je možno připevnit ve vodorovné poloze ke vhodné konstrukci pomocí závěsů( je nutné přiobjednat ). Charakteristika ohřívačů. Ohřev vody zajišťuje keramické.


Ohřívač může být upevněn na zdi pomocí dodávaných konzolí nebo připevněn po. Vaša domácnosť bude v bezpečí - samozrejmosťou je niekoľkonásobná poistka proti prehriatiu. Plačiau Pastatomi kombinuoti vandens šildytuvai. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Keramické topné těleso zajišťuje ohřev a je ovládané provozním tlakem.


Bezpečnost zajistí termostat s tepelnou pojistkou. Vhodný do prostor s nedostatkem místa. S objemem 1až 2litrů si v klidu můžete dát společnou sprchu se svojí partnerkou.


Vodu ohřeje z 15°C na 65°C za necelých šest hodin. Takže budete mít opravdu každý den teplou sprchu. Akumulacijski spremnik BOSCH Acu Heat AH 2UNO - spremnik tople vode zapremnine 2litara.


Spremnici BOSCH Acu Heat AH 2UNO namijenjeni su sustavima potrošne tople vode (PTV), ukoliko tlak u vodovodu nije veći od bara. Servis je zabezpečen po celém území České republiky a garantuje spolehlivý a bezstarostný provoz po celou dobu životnosti ohřívačů vody. Olcsó és akciós OKCE2összehasonlítása.


Bojler dražice 200

Tento kombinovaný ohřívač vody ( bojler ) vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. DŮLEŽITÉ PARAMETRY ZAŘÍZENÍ: viz tabulka v levé fotogalerii. Elektrický akumulační ohřívač s vodorovnou pracovní polohou do prostor s nedostatkem místa o objemech 100– 2litrů.


Pracovní poloha- vodorovná.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky