pátek 26. února 2016

Kotel s podavačem

Nový ocelový kotel s automatickým doplňováním paliva Dakon DOR N Automat je určen pro spalování uhlí a dřevěných pelet. Viadrus litinový Vulcanus čl. Rádi pomůžeme s výběrem topného systému či zodpovíme dotazy z oblasti voda - topení - plyn - sanita - kanalizace. Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet.


Automatický kotel na tuhá paliva VIADRUS A0C-LP. Další informace Pro kotel na pelety.

Jedná se o oceloplechový kotel na hnědé a černé uhlí a na dřevní pelety s automatickým podavačem paliva. Teplovodní kotel je vybaven takzvanou dochlazovací smyčkou, tedy ochranou proti přetopení. Zplynovací kotle na hnědé uhlí (dřevo) Zplynovací kotel na hnědé uhlí C18S.


Jsou konstruovány pro spalování hnědého uhlí a dřeva jako náhradního paliva (zátop), na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru ( S ), který odsává spaliny z kotle. V kombinaci s automatickým podáváním paliva kotle na pelety ze zásobníku, funguje kotel na pelety podobně jako kotel plynový. Nová modifikované řada kotlů na pelety Biopel premium poskytuje svým uživatelům vysoký komfort ve vytápění kotle na pelety, zjednodušuje systém nastavení a ovládání kotle na pelety řídící jednotkou. Jeho předností je kromě ekologického provozu velmi snadná ovladatelnost přes řídicí jednotku s displejem.


Jde tedy o kotel používaný pouze sezony! U kotle byla prováděna pravidelná revize.

Kotel , který přikládá za Vás. Kotle s podavačem Litinové kotle s podavačem je spojení trvanlivosti, životnosti a pohodlí. Podavač zajišťuje trvalé podávání a přivádění paliva tak, aby byla trvale udržovaná teplota zadaná řídící jednotkou. Kotle jsou projektované pro spalování eko hrášku (uhlí) a pelet.


Kotle s tlakovým podavačem S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. TEKLA – automatický kotol DRACO, so šnekovým podávačom paliva. Ocelový kotel s automatickým podavačem a zásobníkem paliva pro spalování dřevních pelet. Dvoukomorový topný kotel kombinuje funkce tradičního násypníku a moderního kotle na přivaděč.


Na trhu je hodně kotlů s tímto konfortem,jenže vybrat spolehlivý a nespálit se,to je můj cíl. Poradí mi zde někdo,kdo kotel již provozuje a je spokojen? Ovladače pro čerpadlo ÚT Ovladače pro násypný kotel Ovladače pro kotel s podavačem Ovladače pro krbové S cílem usnadnit uživatelům používat naše webové stránky využíváme cookies. Vám nabízí velmi efektivní řešení pro snížení spotřeby energie za vytápění rodinných domů, průmyslových objektů a mnoho dalších.


Vážení zákazníci, rádi bychom Vám představili automatický kotel Logano G2A, který je vybaven automatickým podavačem paliva a tak šetří Váš čas i peníze. Konstrukce tepelného výměníku, který poskytuje optimální spalování paliva, vysokou účinnost a nízké emise. Palivo se spaluje v malém hořáku, automaticky řízené nakládání paliva a regulované množství vzduchu přiváděného do spalovací komory. Napájení malým množstvím paliva, podávané s frekvencí několik až desítek.


Dodatečně pro konstrukci tohoto zařízení byla použitá nejmodernější technologie, moderní elektronické. Zpynovacíc (kogenerační ) kotle na dřevo.

Kotle a krby značky Czech Therm jsou vyráběny přímo pro český trh. Doporučujeme automatický kotel Logano G2A, který je vybaven automatickým podavačem paliva a tak šetří Váš čas i peníze a jeho velkou předností je velmi snadná obsluha a dlouhodobá životnost. Kotle Buderus s automatickým přikládáním se o vše postarají za Vás. Je tedy důležité před nákupem kotle na tuhá paliva, se předem rozhodnou jaké palivo konkrétně budete používat.


Skenery s podavačem skladem. Stále doručíme až domů, na pobočky i do Alzaboxu. Epson, Canon, HP a dalších.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky