čtvrtek 25. února 2016

Topení na plynovou bombu

Krátké instruktážní video na kterém vám ukážeme jak snadno napojit gril na malou 2kg plynovou láhev. Chcete se dostat k ideálním teplotním podmínkám bez nutnosti štípat dříví nebo přikládat do kotle? Nedejte už zimě šanci a pořiďte si plynové topení na propan-butan, které je mimořádně variabilní. Plynové zahradní topidlo Activa kW.


Topení na plynovou bombu

Tepelný plynový zářič Activa Inox-X Profi (nerez) Venkovní tepelný zářič v atraktivním nerezovém provedení je výborně využitelný pro zvýšení tepelné pohody za chladného počasí ve venkovním prostředí nebo dobře větraných prostorech - např. Palivo je dodáváno z PB lahví (kg a větších), které jsou dostupné po celé ČR. Zdroj z běžné kg PB láhve.


Mobilní se snadnou obsluhou. Doporučujeme dokoupit připojovací hadici s regulátorem tlaku, která není součástí tohoto výrobku. Na PB bomby se vyrábí množství kamen, ale použije je asi jen ten, kdo má chatu na osamělém místě bez možnosti topení jiným způsobem.


Zajímavou raritou může být i topení na petrolej, jako příklad poslouží kamna Zibro Kamin London, která se krmí čistým petrolejem a díky druhotnému spalování zplodin mají vysokou účinnost. Pro delší vaření použijete připojení na pb a uspoříte peníze za plyn. Prodám plynové topidlo - mobilní kamna na plynovou bombu.


Použité v dobrém stavu ( na foto). Díky menšímu rozměru vhodný i do malých prostor, nezabere místo. Lakovaná ocelová skříň. Ovladač nahoře, široké nohy pro stabilní postoj.


Topí i vaří 2v na PB i kartuše. Praktickými pomocníky jsou kombinovaná topení , která jako zdroj využívají jednak propan-butan, ale také elektrickou energii. Umožňuje velký topný výkon až 7kW. Výborně topí ověřeno rybáři, karavany, zahrádkáři a camping sporty.


Topení je použitelné jako topení a také na rychlé vaření. Technické informace pro plynové topení na pb i kartuše. Vařič lze použít jen na kartuše 2g nebo jen na plynovou bombu kg.


Redukce se nejprve našroubuje na vařič, a pak teprve celý komplet na velkou bombu. V našem sortimentu naleznete plynová topidla vhodná pro většinu umístění. Topidla MORA lze přestavět také na propan butan a snížit tak náklady.


Lze použít na kartuše a také na přídavnou kg lahev. Revoluční plynový vařič 2v1. Při použití na kg lahev propan butan dochází k výrazné úspoře. Pokud se chystáte na dovolenou, chalupu, do přírody vždy se hodí vařič sebou. Při manipulaci s plynovou bombou buďte opatrní a nesnažte se prázdnou lahev naplnit sami.


Hrozí totiž riziko přeplnění. Topení na pb prodáváme také v různých akcích, kombinace kartuše atd. Kotel je predelany z plynoveho ohrevu, demontazi horaku a montazi litinoveho topeniste pod kotlik, na tuha paliva. Ma jediny vetsi nedostatek a to ulomenou “packu” na dvirku od topeniste. Donesla se k nám taková věc, že bychom mohli mít elektrické topení a nemuseli by jsme vést trubky a nic a celkové pořizovací náklady by nás vyšli na nějakých až tisíc.


Velký výběr hořáků na propan butan. Letovací soupravy pro klempíře i hořáky vhodně do stavebnictví a do domácí dílny. Taska pouzdro na plynovou bombu Gas Canister Case 2ml.


Taska Gas Canister Case pouzdro na plynovou bombu bylo navrhnuto tak, aby šla bomba snadno vsunout ze spodu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky