pondělí 1. února 2016

Protherm panther condens 25 kkv

Panther Condens pracuje na zemný plyn alebo po zmene nastavenia na propán. Snímač vonkajšej teploty nie je súčasťou dodávky kotla. Dosahuje přitom vysoké účinnosti až 10.


Protherm panther condens 25 kkv

Kotel lze považovat za ekologické zařízení, dokládá to 5. NOx a také energeticky účinný přístroj, důkazem jsou dvě známky A za účinnost při. Dobrý deň, áno rozdelenie je v použití kotla. Hodnocení produktu:. POZOR tento model se nedoporučuje se instalovat v místech s extrémně tvrdou vodou. Rychlá a bezpečná doprava.


VIP slevy pro registrované. Je vybavený odolným a účinným výmenníkom tepla z nerezovej ocele, s. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším. Kaina be PV84€ APRAŠYMAS.


PROTHERM PANTHER Condens 25KKV kondensacinis pakabinamas dujinis katilas skirtas patalpų šildymui ir karštam vandeniui ruošti su momentiniu vandens šildytuvu, priverstinis Turbo dūmų šalinimas į kaminą su nerūdijančio plieno šilumokaičiu. Prosím o info jak odstranit bouchání kondenzačního kotle Protherm Panther KKO. K bouchání většinou dochází při pvrním zapnutí po týdení odtávce (je instalován v rekreční chalupě). V obou těchto oblastech je kotel energeticky velmi účinný, získal shodně známku A, tedy duhou nejlepší.


Spalování paliva, zemního plynu nebo propanu je vysoce účinné, a to až na. PROTHERM munv: PANTHER CONDENS KKV , PANTHER CONDENS KKQ eup06u ma 3anacHi qacmLIHu òo HUX. Coz je prilis kvuli kondenzacnimu efektu, ktery by se mel projevovat do stupnu. Protherm Pantera Condens 25KKV skirti patalpų iki 2m² šildimui ir karšto vandens ruošimui. Slovakijos inžinerių ir konstruktorių suprojektuoti katilai per ne pilnus metų įgijo vartotojų pripažinimą ne tik Slovakijoje, bet ir daugelyje kitų Europos šalių.


Protherm panther condens 25 kkv

Díky tomu máte vždy zajištěný dostatek teplé vody i pro větší počet členů domácnosti. Download condens Návod na inštaláciu PANTHER CONDENS KKO KKO KKV. PANTHER CONDENS KKV GAS Vstup vratnej VV zo zásobníka ¾ Prívod plynu ½ Výstup VV do zásobníka ¾ Výstup VV ¾ Vstup VV ¾ Zásobník Pripojenie bez zás. Dujiniai katilai - laiko patikrinti, klientų įvertinti. Itin aukšta kokybė ir patraukli kaina.


Mūsų ekspertai visada pasiruošę Jums patarti. Kondensaciniai ar nekondensaciniai. Kompletné špecifikácie. Dostupnost: Do dnů: Číslo. Závěsný kombinovaný kotel.


Protherm panther condens 25 kkv

Tento produkt obsahuje čerpadlo, expanzní nádobu včetně integrovaného ventilu pro provoz se zásobníkem (bojlerem). Kotel na vytápění s průtokovým ohřevem vody poskytuje uživatelům teplou vodu díky průtokovému výměníku s vysokým výkonem. Elektronická regulace e-bus zabezpečuje požadovanou modulaci výkonu, čím.


Systémové kondenzační kotle s možností ohřevu TV v externím zásobníku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky