pátek 12. února 2016

Okc 100 1m2

Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi). Možnosti ohřevu Elektrickou energií Keramické topné těleso ovládané provozním termostatem a jištěné bezpečnostním termostatem (tepelnou pojistkou). Teplotní rozsah 5–stupňů Celsia. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých. Připraví teplou užitkovou vodu v objektech s teplovodním ústředním vytápěním na plyn nebo tuhá paliva v zimním období a ohřev elektrickou energií mimo topnou sezónu s využitím nízkého tarifu elektrické energie (noční proud).


Okc 100 1m2

Tai garsiausia vandens šildytuvų gamykla Čekijos respublikoje, turinti senesnes nei keturiasdešimties metų tradicijas. Aukštas technologijų lygis ir. Keressen minket bátran telefonon vagy elektronikus formában és rendelje meg a tároló kedvező feltételekkel. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Jei jus domina kombinuoti boileriai, tereikia išsirinkti pageidaujamą talpą, įrenginio surinkimą, medžiagas ir kitas jums svarbias. Vasaros metu nenaudojant šildymo katilo vanduo sėkmingai šildomas elektra.


Okc 100 1m2

Ypatingai patogu ir efektyvu naudoti žemesnius naktinius elektros tarifus – vanduo šildomas naktį, o vartojamas diena. Siekdami užtriktinti sklandų svetainės veikimą mes naudojame slapukus. Vandens šildytuvai jūsų namams-platus pasirinkimas. Ar sutinkate su mūsų privatumo politika?


Seetõttu loetakse neid boilereid hooldusvabaks. Szakértő kollégáink segítenek a felmerülő kérdések megválaszolásában. Spotřebič musí být instalován v souladu s návodem k obsluze vydaným výrobcem tohoto spotřebiče. Uvedení do provozu musí provést osoba, vlastnící. Akumulační ohřívač vody se smaltovanou ocelovou nádobou o objemu 80–2litrů a pevně vestavěným výměníkem.


Elektrický ohřev je namontován na přírubě revizního otvoru spolu s hořčíkovou anodou jako pomocnou ochranou nádoby proti korozi. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Všetky informácie o produkte. A Drazice indirekt tárolókkal jól jár! A kerámia fűtőbetétnek köszönhetően rendszereinkben minimális a vízkőképződés és a belső korrózió. Pripravií teplú úžitkovú vodu v objektoch s teplovodným ústredným vykurovaním na plyn alebo tuhé palivá v zimnom období a ohrev elektrickou energiou mimo vykurovaciu sezónu s využitím nízkeho tarifu elektrickej energie (nočný prúd). OKC 1-výmenník m2.


Okc 100 1m2

Custom CMS block replacing related products. Put your own content here: text, HTML, images - whatever you want. There are many similar blocks accross the store.


Výrobky značky: DRAŽICE Kombinovaný závěsný akumulační ohřívač vody (bojler), kulatý. Pasiteirauti apie prekę. Kombinuotas, vertikalus vandens šildytuvas ARIS.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky