čtvrtek 25. února 2016

Rezervoár na vodu

Rezervoár na vodu

Vítejte v obchodě AquaHop. Vítáme Vás v obchodě AquaHop. Namena cisterni je svakako širokog spektra. Koriste se za skladištenje pitke vode, nafte i raznih industrijskih fluida, zatim kao taložnici tehničke vode, fekalija ili kao separatori za.


Rezervoár na vodu

Na osnovu stručnog mišljenja Gradskog zavoda za zaštitu zdravlja iz Beograda,svi naši proizvodi od polietilena su zdravstveno ispravni shodno odredbama Zakona o zdravstvenoj ispravnostiživotnih namirnica i predmeta opšte upotrebe. Mogu da se ukopavaju u zemlju ili da stoje na ravnoj podlozi na odgovarajućim legama. Vertikalni rezervoari se proizvode u zapreminama od 500l do 30. Oase Atlantic - rezervoár na vodu Wall půlkruh 160l.


Jedná se o rezervoár na vodu , který je vyrobený z velmi odolného plastu. Vhodný pro instalaci ke stěně. Půlkruhový rezervoár pro fontány a vodní prvky dostupný ve dvou velikostech, vhodný pro instalac. V naší nabídce nádrží na vodu najdete podzemní nádrže a nadzemní nádrže. Mohou sloužit jako retenční nádrže pro posilovací stanice objektu či pro další úpravu vody vstupující do rozvodů v objektu.


Vyberte si co potřebujete z 6aktuálních inzerátů nádrž na vodu. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Mogu se koristiti za vodu , naftu, ulje, hemikalije i druge tečnosti, kao i za čuvanje stočne hrane, žitarica, voća, povrća i pijaće vode. Multifunkcionalni bafer rezervoar za skladištenje tehničke vode sistema grejanja sa ugrađenom cevnom zmijom za solarni sistem.


Efikasno rešenje za skladištenje tehničke vode, zagrejanje od različitih generatora toplote (kotlovi na čvrto gorivo, toplotne pumpe, ostali izvori toplote). Izrađeni su od armiranog poliestera koji je optoran na veliki broj organiskih i neorganiskih materija, kiselina, baza, a mogu skladištiti materije u temperaturnom opsegu od -do 1°C. Cisterne za vodu na bočnim strana imaju otvore-ručke za nošenje a na spoljnoj površini cisterne označena je litraža.


Výhody našich plastových nádrží? Sme výrobcom, preto sa vieme konštrukcne aj cenovo pris. Rezervoár na pitnú vodu S-m 3. Prednosti rezervoara za vodu. Osobine našeg rezervoara za vodu daju mu prednost nad bilo kojim drugim materijalom.


Plastové nádrže na pitnú vodu. Na vodenom kraju stvari, može se koristiti za sve potrebe, uključujući pitku vodu , zahvaljujući sigurnosti koju pruža nerđajući čelik. Bez obzira da li skupljate kišnicu za odlaganje za ne tako kišni dan ili vam je potrebna voda za industrijske svrhe, postoji rezervoar za skladištenje vode koji odgovara vašim potrebama. Trebate li rezervoar za vodu , vino ili neku drugu tekućinu, na pravom ste mjestu!


Razmišljate o sakupljanju kišnice? Sad još trebate mudro izabrati pravi spremnik! Ulaganje u rezervoar je dugoročna investicija, stoga obratite pozornost na : KVALITETU REZERVOARA IZBOR VOLUMENA REZERVOARA Mi Vam nudimo rezervoare visoke kvalitete izrađene od polietilena visoke gustoće i debele. Srážkovou vodu , zachycenou ze střechy budov, můžete dále využívat například k zalévání zahrady, ke splachování WC, praní, úklidu a dalším.


Sudy na vodu ) Hodnocení produktu:. Podzemní rezervoár pro fontány a vodní prvky. Proizvode se od polietilena PEHD koji je otporan na uticaj Sunčeve svetlosti, tako da se plastični rezervoari mogu držati i na otvorenom prostoru. Lako se postavljaju, važno je napomenuti da se postavljaju na isključivo na ravnu podlogu, brzo.


Rezervoár na vodu

Hospodaření s dešťovou vodou. Velký výběr nádrží na dešťovou vodu. Nádrže designové, praktické, zahradní zásobníky, nadzemní a podzemní konstrukce. Nádoby, nádrže a zásobníky na vodu v široké nabídce objemů a provedení. Dekorativní nádrže imitující dřevěný su kamennou zeď, amphora.


Sud na vodu umiestnite pod odkvap, prípadne k nemu pripojte zberač dažďovej vody. Spremnik je proizveden u Metal Vuraicu u Breznickom.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky