úterý 9. února 2016

Dzd okc 125

Dzd okc 125

Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. Viac informácií o kombinovanom ohrievači vody OKC. Charakteristika nepřímotopných ohřívačů vody - bojlerů OKC – válcové ohřívače vody OKH – hranaté ohřívače vody Provedení ohřívačů vody Nepřímotopné ohřívače k postavení na zem v objemech 100–2litrů se smaltovanou nádobou a výkonným výměníkem pro ohřev teplé užitkové vody (TUV) z externího zdroje.


Boiler de perete vertical mixt Drazice OKC , 1L. Imagini si informatii tehnice cu caracter informativ. Více informací Více informací o nepřímotopném zásobníku OKC NTR.


K dispozici jsou návody, rozpady, certifikáty, informační listy, podklady pro projektanty a další dokumenty pro ohřívače vody (bojlery) Dražice, včetně archivu. DZ Dražice vynikají životností a kvalitou. Ohřívače vody, bojlery Dražice.


OPERATING AND INSTALLATION MANUAL. COMBINED WATER TANKS FOR VERTICAL MOUNTING. Družstevní závody Dražice-strojírna s. Bojler je určený pre zvislú montáž.


Elektrický zásobníkový ohřívač vody o objemu 1l, vhodný pro svislou instalaci. Stupeň krytí ve standardu IP 44. Funguje při hodnotě napětí 2V. Veškeré informace o produktu. Hodnocení a recenze DRAŽICE OKC 1od ostatních zákazníků.


Dražice OKC NTR yra netiesioginio šildymo, vertikalūs, pastatomi vandens šildytuvai. Dėl šios priežasties OKC NTR modeliai dažniausiai jungiami prie dujinio šildymo katilo. Vodorovné rozstupy kotevných skrutiek (4mm) výrobca zachováva po celú dobu histórie výroby, pre ľahkú výmenu vyslúžilých ohrievačov.


Pracovní poloha – svislá (zavěšený na zdi) Kombinované akumulační ohřívače určené pro zavěšení na zeď o objemech 80–2litrů. Kombinovaný zásobníkový ohřívač Dražice určený pro zavěšení na zeď o objemu 1litrů. Vodorovné rozteče kotevních šroubů (4mm) výrobce zachovává po celou dobu historie výroby pro snadnou výměnu vysloužilých ohřívačů. Možnosti ohřevu: Elektrickou energií. Keramické topné těleso ovládané provozním.


Dzd okc 125

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Příprava TUV pro objekty s teplovodním ústředním vytápěním na plyn, tuhá paliva v zimním období. Zásobníky teplé vody, stacionární nepřímotopné - horní vývody výměníku, bez příruby OKC – válcové zásobníky vody OKH – hranaté zásobníky vody Provedení zásobníků vody Zásobníky v objemových řadách 100. View our privacy policy for more on how we protect your personal details.


Informace v obchodě Skladem. Popis Dražice OKC 1MALL. Ohřev zajišťuje výkonný spirálový výměník. Tento kombinovaný ohřívač vody (bojler) OKC 1vyniká elegantním tvarem a technickou kvalitou. Elektrická část je ovládána provozním termostatem a jištěný bezpečnostní tepelnou pojistkou.


Dzd okc 125

Pro ohřev TUV z externího. Nejčastější využití ohřívačů vody Příprava teplé vody celoročně topnou vodou z plynového kotle.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky