pátek 19. února 2016

Obestavění krbové vložky

Obezdívka krbové vložky. Naše krbová vložka měla svůj podstavec, takže tento problém jsem naštěstí řešit nemusel. Jak si doma jednoduše a rychle obestavět krbovou vložku.


Obestavění krbové vložky

Krbové obestavby, krbové vložky – Cheminées Diffusion. Přemýšlíte o stavbě krbu? Obestavba krbu tvoří estetický a zajímavý interiérový prvek. Nabízíme vám krbové obestavby formou stavebnice za výhodné ceny. Vyberte si styl, který se vám bude líbit: moderní nebo rustikální.


Jako nejlepšího parťáka do nepohody a mrazivé zimy jste si vybrali krbovou vložku, která se stane srdcem vašeho domova proměněná v dokonalý krb? Teď už zbývá zvolit ideální model a pustit se do stavby krbu. Obestavění krbové vložky je velmi individuální záležitostí, která nabízí širokou škálu možností a alternativ, které vaše bydlení povýší na oázu. Tak jsem projel celý internet, pročetl, jak na obestavbu vložky a poté nakoupil materiál a pustil se do toho. SILCA 250KM pro obezdění krbové vložky.


Přivezli mi i kamnářskou perlinku, omítku a lepidlo na perlinku s lepidlem na desky. Vše je tepelně odolné a taky pěkně drahé. Krby a krbové vložky Kobok vyráběné na míru pro každého zákazníka v několika stovkých typů a modifikací.


Krbové vložky ABX jsou vhodné k obestavění a vytápění středně velkých prostor. Naší specialitou jsou již krbové vložky se zadním přikládáním, zajišťujeme servis a náhradní díly Kobok. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Ekologicky vhodnější systém tak pomalu začíná nahrazovat zastaralé uhlí, které k životnímu prostředí zrovna šetrné není. Některé krbové vložky mohou být osazeny teplovodním výměníkem zajiš-ťujícím ohřev vody, kterou je možné využít v teplovodním systému případně také pro ohřev teplé užitkové vody.


Dobrý den, mám starší červené palené cihly a uvažuji o obezdění krbové vložky s výměníkem těmito cihlami. Jen nevím jakou zdící maltu použít. Optimální je, pokud můžete veškerý materiál pro stavbu krbu včetně samotné krbové vložky umístit rovnou do domu. Hlavně u krbové vložky je dobré se na tom s dopravcem domluvit, protože krbová vložka je velmi těžká (v našem případě 1kg) a dopravce obvykle má sklopné čelo na svém automobilu a nějaký paletový vozík, na kterém vám to může snadno přemístit.


Návod k obezdění pro krbové vložky VATRA. V případě, že se rozhodnete k obestavění vlastními silami, nebo stavební firmou, je nutné se řídit všeobecným či podrobným návodem k obezdění pro krb. Co by byl krb bez správné vložky ? Je to ten, kdo udržuje váš domov příjemně teplý. Chcete-li do krbu integrovat vysoce kvalitní a funkční jádro, nabízí naše krbové vložky Schmid. Jaký tepelný výkon nejlépe vyhovuje, závisí na velikosti místnosti.


Obestavění krbové vložky

Hlavní funkční částí celého krbu jsou krbové vložk y. Pokud kladete důraz na životnost krbu, je lépe zvolit krbovou vložku, kterou obezdíte a tím jí zajistíte lepší podmínky pro uchování v dobrém stavu, než jaké by měla v případě, že bude součástí samostatně stojících krbových kamen. Vložky je třeba obestavět a to bývá podstatně složitější a nákladnější než samotná koupě krbové vložky. Firmy dnes ale takové služby od projektování až po finální obestavění a prvního zatopení provádí zcela dokonale. Poradenství, spočítání nutných metrů kubických pro výkon, provedení, servis a záruka.


Oheň lidstvo provází od nepaměti. Naštěstí už nemusíme žít v jeskyních, ale své rodinné štěstí budujeme v útulných a teploučkých obydlích. Díky krbové vložce si můžete užívat požitek z tepla na těle i na duši. To znamená pokud si krbovou vložku sám instaluji (obezdím, jaké díly musím dokoupit (klapka, koleno kouřovodu, podstavec, atd.) mimo. Jsme tým odborníků se zaměřením na krbová kamna, krbové vložky , sporáky, zahradní krby a grily, příslušenství ke kamnům a krbům.


Součástí naší nabídky je samozřejmě i realizace umístění krbu, krbové vložky dle Vašeho přání. Máme profesionální přístup a spoustu. Výkonově si jistě z nabídky vyberete vhodný model, který je schopen dům vytopit.


Díky širokému portfoliu produktů (teplovzdušné, akumulační, kamnové teplovodní krbové vložky ) vyhoví potřebám standardních i nízkoenergetických domů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky