čtvrtek 11. února 2016

Vzt vzduchotechnika

Vzt vzduchotechnika

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Zanechte nám krátký vzkaz prostřednictvím kontaktního formuláře nebo zavolejte na uvedená telefonní čísla. Pokud hledáte SPIRO roury jste tu správně.


Vzt vzduchotechnika

Společnost DRÁŽEK, spol. Vladimír DRÁŽEK – vzduchotechnika. Naše společnost nabízí svým zákazníkům komplexní služby v oblasti vzduchotechniky a klimatizace.


Zabýváme se výrobou a prodejem vzduchotechnických dílů, jako jsou např. Komplety nebo díly vzt potrubí Vám vyrobíne v pozinkovaném nebo plastovém (AlP, Pitre) provedení. Dodáváme a instalujeme vzduchotechniku vhodnou pro použití nejen do rodinných domů, ale i restaurací, kaváren, klubů, bytů, sklepních a nebytových prostor. Vzduchotechnika … do domácnosti, firmy i průmyslu.


Klimatizace … není jen o příjemném chládku. Veškeré jednotky obsahují nejmodernější technologie tepelných čerpadel, které jsou kombinované s moderní konstrukcí a designem, a proto se hodí do jakéhokoli interiéru. EKOM vzduchotechnika s. Specializujeme se na výrobu a prodej vzduchotechnických komponentů , dodávku a montáž vzduchotechnických a klimatizačních zařízení včetně tepelných čerpadel pro komerční i privátní prostory. Tyto služby nabízíme po celé České republice, nejčastěji však v okolí měst Uherské Hradiště a Zlín. To vše naleznete na stránkách VZDUCHOTECHNIKA -PRODEJ.


Provozujeme obchod se vzduchotechnikou, klimatizací a ventilací. A protože se s pojmem vzduchotechnika vybaví automaticky i ventilátory, máme pro vás připravenou širokou paletu, která obsahuje axiální ventilátory s kuličkovými ložisky, radiální ventilátory k montáži na stěnu nebo do podhledu a další. Na své si přijdou i zákazníci, kteří dbají na design ventilátorů.


Vzt vzduchotechnika

Spýtajte sa na čokoľvek. Vitajte v overenom e-shope iVENTILA. Ventila vzduchotechnika s. VITAJTE NA NAŠEJ STRÁNKENavrhovanie vzduchotechniky Navrhneme vám vzduchotechniku na mieru. Je dôležité si vybrať správne. Projekčná kancelária sa venuje vypracovaniu projektovej dokumentácie so zameraním na vzduchotechniku a klimatizáciu.


VZDUCHOTECHNIKA - MSV vzduchotechnika - komplexní dodávky a montáže vzduchotechniky a klimatizace, zabezpečujeme také měření a regulace a rozvody tepla a chladu. JOMA vzduchotechnika , klimatizace. Hlavní náplní je dodávka a montáž vzduchotechniky, klimatizace a tepelných čerpadel.


Zajišťujeme návazné profese - měření a regulace, chlazení, vytápění a elektroinstalace. Zároveň provádíme záruční i pozáruční servis. Jsme rodinnou a stabilní firmou se sídlem ve Šternberku (Olomoucký kraj). Působíme převážně na českém trhu, předmětem našeho podnikání je vše, co souvisí se vzduchotechnikou a klimatizací komplexně „od A do Z“. Pokud tedy hledáte vše z oboru - vzduchotechnika , projektování VZT , projekce vzduchotechniky, klimatizace, chlazení, odvětrání, odsávání, teplovzdušné vytápění rodinných domů a bytů, rekuperace, větrací jednotky, pasivní domy, nízkoenergetické domy, rekuperační jednotky, šetření energií, větrání, řízené.


Nabízíme komplexní dodávky vzduchotechnických a klimatizačních zařízení pro restaurace, skladové haly, prodejní plochy, kanceláře a bytové jednotky. Tímto krokem byl plně podchycen projekčně - realizační potenciál včetně komplexní klempířské a drobné zámečnické výroby v oblasti. Počet zaměstnanců v tomto období vzrostl s původně pouze osoby na 12.


Vzt vzduchotechnika

Naší činnosti je specializace v oblasti vzduchotechniky, zámečnických a stavebních prací. Od samotného založení firmy si zakládáme na precizně odvedené práci s důrazem na kvalitu a přesnost.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky