pondělí 29. února 2016

Plynová topidla odtah přes zeď

Plynová topidla Karma zaručují vysoký standard vytápění. Součástí nabídky jsou i populární vafky (Gamaty) v moderním provedení, které umožňují snadnou výměnu za staré. Plynové gamatky s odtahem spalin přes zeď Karma.


Topné těleso s odtahem ces stěnu nepotřebuje k provozu komín, může být umístěno v obytné místnosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Mají kvalitní nerezový hořák s pojistkou STOPGAS. Odtah spalin je řešen dvěma trubkami nad sebou. Jejich výhodou je nezávislost na ostatních částech objektu a nezávislost na provozním režimu objektu. Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď.


Kde není přístup ke komínu, rozhodně není nic ztraceno. Pohodlně a rychle si zatopíte s plynovými topidly, která disponují odtahem spalin přes zeď. Odvod spalin je vyveden otvorem skrze venkovní zeď tak, aby bylo dosaženo maximálního komfortu.


Vzduch nutný pro hoření plynového topidla je nasáván z vnějšího prostředí.

Odtah řešen systémem dvěma trubkami nad sebou. Topidlo odolává teplotám pod bodem mrazu a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Konvekční kamna KARMA BETA Mechanic, kW, odtah přes zeď , zemní plyn, věčný plamínek. Nastavená teplota je udržována automaticky. Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd.


Hlavní předností plynových topidel je rychlá instalace bez rozvodů vody a podstatně nižší náklady. Svými funkčními vlastnostmi jsou naprosto srovnatelná s ostatními způsoby vytápění. BETA Mechanic – klasická podokenní konvenční plynová topidla s odtahem spalin přes zeď. Topidla jsou svými funkčními vlastnostmi plně srovnatelná s ostatními typy vytápění a. V nabídce naleznete klasická podokení topidla s odtahem přes zeď , i s odtahem do komína a dále komfortní topidla imitující krb.


Všechny nabízené výrobky vynikají moderním designem, vysokou výhřevností, ekonomickým provozem a snadnou obsluhou. Topidlo má velmi jednoduchou obsluhou, odtah spalin je vyveden přes zeď. Výkon topidla je kW a nastavená teplota je udržována automaticky. Topidlo je vybaveno elektronickým řídícím systémem, který zapaluje hořák, reguluje přívod plynu, kontroluje plamen i všechny funkce ovlivňující činnost a bezpečnost topidla. Odtah není součástí topidla , v případě nové instalace nutno dokoupit.


Kompletní sestava výdechové části obsahuje závěsný plech, nasávací a výdechovou trubku, třmeny, venkovní krycí koš, přírubu koše, spojovací materiál. V nabídce jsou plynová topidla od výrobce Karma, včetně příslišenství. Obsluha těchto topidel je velmi jednoduchá, přes mechanickou regulaci – termostatem.

Věčný plamínek zapaluje piezozapalovač a nevyžaduje připojení k elektrické energii. Některá topidla jsou vybavena elektronickým řídícím systémem. Plynová krbová kamna Karma Decore odtah spalin přes zeď Volně stojící. Volně stojící plynová krbová kamna, který jsou určena pro vytápění místností až do velikosti kolem 1m³. Na rozdíl od klasických krbů na pevné palivo lze u plynových krbových kamen nastavit požadovanou teplotu v místnosti, kterou plynová krbová kamna automaticky udržují.


Zatopte si doma i na chatě během okamžiku. Potřebujete na delší dobu odjet? Nemusíte se bát objekt na danou dobu opustit, každé plynové topidlo je naprosto spolehlivé.


Mechanismus je maximálně uzpůsoben pro nepravidelné vytápění.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky