středa 10. února 2016

Teplovzdušné jednotky sahara

Elektriccké yytápěcí jednotky SAHARA MAXX HE jsou určeny pro nástěnnou nebo podstropní montáž a slouží k vytápění výrobních, skladovacích hal, opraven a prodejních prostor. Jednotky sú ideálne pre prevádzku v bežných priemyselných prostrediach ako sú obchody, trhoviská, tenisové haly alebo sklady a veľa ďalších využití. Jsou především charakteristické svojí snadnou obsluhou a údržbou. Teplovzdušné jednotky SAHARA od výrobcu GEA LVZ Liberec nájdete v ponuke PS-MOS, s. Vykurovacie teplovzdušné jednotky SAHARA PROMPT sa skladajú z dvoch častí, základná vykurovacia jednotka a žalúzie, ktorá sa ľahko namontuje na základnú jednotku. Mají výborné funkční vlastnosti, ať už jsou to vodní nebo elektrické vytápěcí jednotky.


Teplovzdušné jednotky sahara

Vyrábí se v různých provedeních a parametrech. Jejich konstrukce odpovídá. ELEKTRODESIGN ventilátory spol. Jsou proto zajímavým technickým řešením na instalacích, kde se vyžaduje zimní i letní provoz a zároveň jsou tam.


Značka SAHARA MAXX je na trhu už rokov. Certifikácia zariadení je samozrejmosťou. Je zabezpečená dostupnosť náhradných dielov. Adekvátne náhrady za výbehové modely.


Teplovzdušné jednotky sahara

Spoľahlivé vykurovanie a vetranie pre Vás. Díky široké nabídce motorventilátorů, výměníků a vyústek si můžete sestavit jednotku přesně dle Vašich potřeb. Vodná vykurovacia teplovzdušná jednotka. TZB-info využívá zpravodajství ČTK, jeho obsah je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování tohoto obsahu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu ČTK výslovně zakázáno.


Teplovzdušná jednotka Aquamax zodpovedá svojou konštrukciou a použitým dielami požiadavkám na kvalitný výrobok priemyselného vykurovania s dlhou. Podívejte se na naši nabídku teplovzdušných jednotek, která je pravděpodobně nejlepší na trhu – vyberte si spolehlivé a vysoce kvalitní řešení. Jednotky kalorifer KA jsou osazeny tepelným výměníkem nové generace, který byl speciálně vyvinut a zkonstruován přímo pro vytápění průmyslového prostředí. Vodné teplovzdušné vykurovacie jednotky.


Průmyslové vytápění hal, vysoce účinné a spolehlivé - 4heat. VOLCANO priestorový termostat s. Hledáte topení do haly a skladu? Návrh zdarma - zvolení správného řešení pro vytápění haly - infrazářiče, sálavé panely, plynové ohřívače vzduchu, kalorifery a další. Plynové, vodní a parní vytápěcí jednotky SAHARA MAXX jsou určeny k vytápění, chlazení, větrání a filtraci vzduchu ve výrobních a skladovacích prostorech. Podle topného média, požadavků na výkon a stupně nebezpečí výbuchu v daném prostředí je třeba určit konkrétní typ, velikost a provedení jednotky.


Javascript není prohlížečem podporován nebo je vypnutý. Pro zobrazení stránky tak, jak byla zamýšlena, použijte prohlížeč s podporou JavaScript. Kachle Sahara sú liatinové kachle, ktoré v sebe snúbia stáročiami overené znalosti zlievarenských majstrov a najmodernejšie postupy výroby 21. Kachle sú schopné na jedno naloženie 6kg suchého dreva kúriť celú noc na znížený výkon.


K správnému určení typu jednotek je třeba vědět tepelný spád vody a potřebný tepelný výkon. V manuálu který si můžete stáhnout v pravém sloupci jsou základní teplotní výkony podle teploty vody, pro přesnější určení jednotky nás kontaktujte. Výberu nezodpovedá žiadna položka. Nemáte žiadne položky vo vašej objednávke.


Dodávka a montáž VZT „Úprava nasávání vzduchu pro teplovzdušné jednotky SAHARA ” alfa plastic 01. Při této opravě byly zrekonstruovány přívodní vzduchovody k teplovzdušným jednotkám SAHARA fy GEA ve výrobní hale in. Pro otop haly jsou navrţeny plynové teplovzdušné jednotky. SAHARA jmenovitý tepelný výkon kW projektovaný výkon celkem 3kW Spaliny budou vyvedeny od kaţdé jednotky vlastním výduchem nad střechu haly.


Teplovzdušné jednotky sahara

Podobné inzeráty naleznete v kategorii. Sekce teplovzdušných jednotek obsahuje vytápěcí jednotky s různým zdrojem tepla určené zejména pro průmyslové objekty. Podle zdroje tepla, který máte k dispozici, můžete vybírat mezi teplovodními, horkovodními, parními, elektrickými nebo plynovými teplovzdušnými vytápěcími jednotkami. Lersen, vytápění pro průmyslové haly.


Plynové infrazářiče, plynové a teplovodní ohřívače vzduchu, VZT jednotky , rekuperace, vratové clony a destratifikátory.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky