čtvrtek 4. února 2016

Tepelné čerpadlo bp 85hs

Tepelné čerpadlo BP-85HS je určené výhradně na ohřev bazénové vody a pro hospodárné udržování její teploty. Optimální použití je pro bazény s objemem vody do 55m3. Dobrý den, Rád bych poprosil o radu.


Mám zapuštěný bazén 30m3. Poradíte mi někdo nebo máte zkušenosti s tepelným čerpadlem. Našel jsem BP - 85HS a XP09HS - EEV od Mountfieldu nebo XHP FD 1od Albixonu.

Zde naleznete informace o produktu Mountfield Azuro BP - 85HS. Výkon je uveden pro teplotu venkovního vzduchu 15°C. Hlučnost: udaná ve vzdálenosti 10m od TČ.


Optimálne použitie je pre bazény s objemom vody do – 70m3. Toto čerpadlo jsme u prodejce vyzvedli osobně, jeho instalace nám nabídnuta nebyla. Praktické testy a měření jsme u tohoto modelu provést nemohli, protože čerpadlo se nám nepodařilo spustit – netočil se ventilátor.


Do doby uzávěrky testu se nám nepodařilo vadný přístroj vyměnit, proto jej v testu nehodnotíme. The optimum conditions for operating. Je určené na ohřev bazénové vody a pro hospodárné udržování její teploty.

Jedná se o kompaktní tepelná čerpadla, určená pro ohřev bazénové vody, zpravidla umístěná ve venkovním prostředí. Výkon a topný faktor uvádějí výrobci při různých venkovních teplotách, teplotu výstupní vody zpravidla výrobci neuvádějí. Dávám dny na vyzkoušení s možností vrácení. Příkon KW, provozní příkon KW. Ten Mountfield má alespoň let záruku a spoustu poboček v ČR.


Na kompresor zvýhodněný servis roky. Konkrétně jde o typ RBR-35Y a bylo pužívané pouze jednu sezónu. Teplotu lze regulovat pomocí termostatu. Možnost osobního odběru.


Máme RD o čistej úžitnej ploche 100m, tepelné ztraty domu 5. TČ máme bez aku nádrže, a máme výhradne teplovodné podlahové kúrenie. Optimal ist die Wärmepumpe BP - 85HS -A zur Anwendung für Schwimmbecken mit einem Wasservolumen bis m3. Ujistěte se, že jste napsali správně to, co hledáte. Zkuste podobná slova nebo obecnější dotaz. Jakékoli jiné použití je považováno za nevhodné.


Silence 10kW s invertorom. Novinka Doprava zdarma. Jaké vhodné čerpadlo a za nějaký levný peníz by jste mi doporučili.

Prodám motor a vodní če. Navštivte nás na některém z veletrhů na téma bydlení a vytápění nebo nás jen kontaktujte a rádi za vámi nezávazně kamkoli přijedeme, posoudíme současný stav topné soustavy, spočítáme tepelné ztráty objektu (při uzavření smlouvy zdarma). Vyslechneme si vaše přání a navrhneme řešení, které vám bude vyhovovat.


Nabízím bazénové tepelné čerpadlo BP-85HS -A zakoupeno nové v mounfieldu, je funkční bez problémů, jelo pouze dvě sezony. Zdravím, hodně záleží, je-li bazén zapuštěný a izolovaný. Fólie (bublinková) je samozřejmě přes noc nutností, já bych si připlatil pár tisíc a koupil bych tepelné čerpadlo BP-85HS. Je lepší mít trochu přebytek výkonu, než to honit na krev. BAZÉNOVÉ TEPELNÉ ČERPADLO.


Venkovní jednotka monoblok ve vertikálním provedení, vhodná pro střední rodinné domy o tepelné ztrátě do MWh za rok. Má tichý chod a výborný topný faktor. Svým výkonem vyhovuje většině rodinných domů. Jako všechny venkovní jednotky řady NORDLine je vybavena. Všetko na bazény kúpite v e-shope Predajbazenov.


Pomocí komprese a expanze dochází k přeměně energie na vyšší teplotu, která ohřívá bazénovou vodu. Bazénové tepelné čerpadlo je zařízení, které odebírá z okolního vzduchu energii o nízké teplotě. Funguje na obdobném principu jako chladnička nebo klimatizace – pouze obráceně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky