pondělí 1. února 2016

Arktic 12 s výměníkem

V těchto kamnech můžete topit jak dřevem, tak briketami. Unsubscribe from Petr stehlik? Designové řešení krbových kamen HAAS-SOHN ARKTIC s teplovodním výměníkem a plotýnkou jsou hřejivým doplňkem moderně zařízených domácností i rekreačních chalup a tradičně pojatých interiérů.


Výkon výměníku krbových kamen s výměníkem je až 1kW. V nabídce jsou zařazeny i krbová kamna s výměníkem s přípravou pro vychlazovací smyčku, kterou je možno dokoupit jako zvláštní příslušenství. Jedná se o systém zabezpečení před přetopením v případě výpadku elektrického proudu.


Modely: ARKTIC výměníkem , černá b. Krbová kamna s výměníkem - archiv. Výhodou těchto kamen je možnost bočního přikládání. Kamna mají zadní kouřovod Ø 1mm. Fukce terciálního spalování zvyšuje celkovou účinnost kamen, což v konečném důsledku přináší nižší spotřebu paliva.


Terciární spalování - dvojí spalování šetří palivo Proces zužitkovávání zbytkových hořlavých plynů, které by za normálních okolností odešly se zplodinami nevyužity komínem. Designová krbová kamna ARKTIC na estetických nožkách jsou dominantním estetickým doplňkem vašeho interiéru, ve kterém navodí příjemnou atmosféru domácí pohody. Vývod kouřovodu, zadní, Ø 150. Minimální tah komína, Pa.


Vytápěcí schopnost, 70- 2m 3. Arktic s vymenikem najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Možnost otevírání z boku. Použité materiály jsou pečlivě vybírány tak, aby dosahovaly nejvyšší kvality.


Arktic 12 s výměníkem

AQUAFLAM mají mnoho nadstandardních doplňků. W a účinností procent jsou tato krbová kamna určena pro vytápění místností o velikosti až 2m3. Její instalací tak získáte snadno teplovzdušné kamna místo teplovodních.


Retro kamna s plotýnkou Klasická černá barva a stylové nožičky připomínají stará litinová kamna, která si možná pamatujete z prázdnin u dědečka. Líbí se mi automatická regulace prim. Některá krbová kamna s výměníkem mají navíc pasivní formu ochrany, tzn.


Při výpadku elektrického proudu, v momentě, kdy voda ve výměníku dosáhne 95°C, se uzavře pomocí speciální termostatické kapilární klapky přívod primárního přísunu vzduchu do spalovací komory, čímž je znemožněno hoření. Realizujeme stavby teplovzdušných a teplovodních krbů, akumulačních krbů a kamen, kachlových sporáků a tahových akumulačních kamen. Vyrábí krbová kamna, krbová kamna s výměníkem , krbové vložky a nově i krbové sestavy. Všechny výrobky splňují veškeré požadavky na moderní topidlo a nejpřísnější evropské normy.


Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Tlačítkem Do obchodu navštívíte přímo internetový obchod. Z výměníku pomocí patentovaného řešení se stírací lištou snadno odstraníte popel a saze.


Stačí vyměnitelný výměník nahradit záslepkou. Jednoduchá ocelová kamna s výměníkem a výkonem ,kW. Zjistěte si více o těchto krbových kamnech s výměníkem zde.


Navíc mají automatický regulátor primárního spalovacího vzduchu, který. Ať moderní nebo tradiční, nejrůznější provedení a design jednotlivých modelů splní každé vaše přání. Po dni na sjezdovce si na nich můžete uvařit polévku. Dále nabízejí možnost bočního přikládání.


Arktic 12 s výměníkem

Dvouplášťová konvekční kamna s bočním přikládáním. Tato kamna s varnou plotýnkou je možné použít i na ohřívání a vaření jídel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky