středa 2. května 2018

Větrací pás

Větrací pás hřebene ALU. Samolepící univerzální celohliníkový pás k větrání hřebene. Lišty a příslušenství pro zateplov.


Tento větrací pás zabraňuje pronikání ptáků do odvětrávací mezery střešního pláště a do různých napojení. Konec nezvaných hostů Nabízený okapní větrací pás lze využít jak u profilovaných, tak u plochých střešních tašek na šikmých střechách, ale i na fasádách.

Montuje se z čela kontralatě. Střešní větrací pás hřebene Ridgemaster 3Kč. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. S ohledem na velké množství objednávek,e-mailových dotazů a telefonátů, může docházet menšímu prodlení v doručení objednávek, stejně tak ke zpoždění reakcí na Vaše dotazy. Nakupte větrací pásy nároží a hřebene za nejpříznivější online ceny.

Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí větrací pásy nároží a hřebene po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Rychlé, na povětrnostních vlivech nezávislé a hospodárné pokládání hřebene na sucho pomocí větracího pásu hřebene se provádí u všech modelů betonových velkoformátových tašek a tašek Bramac MAX (s výjimkou tašek Tegalit, Reviva, MAX 7°). Používá se především pro skládané krytiny, betonové nebo pálené.


Nabídka zahrnuje také větrací pás Univerzál šíře 2mm. Vhodný pro sklon střechy od 27° do 63°. Zabraňuje vlétavání ptáků do odvětrávací mezery. Ochranný větrací pás B. Tyto hliníkové části jsou opatřeny samolepícím páskem na bázi bitumenkaučuku. Příslušenství betonových střešních krytin: větrací pás.


Kombinovaný větrací prvek s okraji ze štětin a plastového těla. Jednosložková hydroizolační lepící hmota pro lepení plechů a kovových profilů z hliníku, mědi, titanzinku a ušlechtilé oceli k různým podkladům zejména polystyrenu. Chrání střechu před proníkaní sněhu, deště , vlhkosti, prachu a nečistot a zajišťuje větrání ze strany tepelné izolace. Materiál textilní mřížka s řasenými kovovými okraji opatřenými butylovou lepící. Oboustranně použitelný (z každé strany jiná barva).


Použití Samotahové hlavice WC se používají jako koncové prvky pro vzduchotechnická zařízení. Je zhotoven z PP textilie a samolepicí syntetické pásky.

Cena 10K č- Běžná cena 11Kč. Nabízíme Vám střešní krytiny a střešní doplňky za příznívé ceny. Prodáváme střešní krytiny, střešní okna, půdní schody, difuzní fólie a parozábrany, okapový systém, klempířské prvky, a další příslušenství pro šikmé a ploché střechy. Plastový pás slouží k zakrytí otevřených míst na okraji střechy.


Hřebenový větrací pás pro šindele. Pás se postupně rozvine a cca po 2mm přibije. Tento univerzální větrací prvek je vyroben z velmi flexibilního a odolného plastu, ve kterém jsou oválné průduchy, zajišťující dostatečné provětrání střešního pláště. Dodává se v barvě CERN, CICE, HNED. Není určen pro použití na nároží.


Připevní se dvěma krátkými hřebíky a na něj se přitlačí hřebenáč, který se zafixuje pomocí příchytky hřebenáče.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky