středa 23. května 2018

Solarne zaluzie

Revolučnú novinku na poli tieniacej elektronickej techniky predstavuje solárna žalúzia Isotra Energy , ktorá na svoj pohon využíva slnečnú energiu. Značka ISOTRA vyvinula solárnu žalúziu na bezdátové ovládanie, vďaka čomu sa nemusíte púšťať do zložitých stavebných úprav interiéru alebo exteriéru. Elektrická žaluzie, kterou pohání slunce, a není tak nutná dodatečná elektroinstalace. Produkt pro pohodlné uživatele na solární napájení. Solárně napájené žaluzie.


Na žaluzii se nachází solární článek, který nabíjí integrovaný akumulátor.

Spoločnosť tiež tvrdí, že inštalačný proces je dostatočne jednoduchý na to, aby si podľa pokynov spoločnosti dokázali žalúzie namontovať a spojazdniť sami zákazníci – a po zapojení žalúzií začne obnoviteľná energia, ktorú generujú, napájať zariadenia v domácnosti. Internorm I-tec Tienenie je jedným z mnohých osvedčených Internorm revolučných technológií, ktoré spĺňa stále rastúce požiadavky na dizajn, techniku, kvalitu a komfort okien súčasného zákazníka. Prvá spoločnosť na slovenskom a českom trhu ponúka vonkajšie žalúzie na solárny pohon. Výhodou sú nízke náklady, takmer žiadne nároky na stavebnú prípravu.


Nabízíme je v různých barevných provedeních, různé velikosti solárních žaluzií. Nabízíme Vám tři základní druhy žaluzií: horizontální, vertikální a venkovní žaluzie. Vybrat si můžete z mnoha barev a materiálů.


Každý typ žaluzií se hodí na určitý druh oken a je jen na Vás, kterému typu dáte přednost. Vážení zákazníci a obchodní partneři, dovolujeme si Vás informovat, že v termínu 20.

Prezrite si nástenku „solárne žalúzie A panely“ používateľa danielamalagyio na Pintereste. Pozrite si ďalšie nápady na tému Tesla motors, Home fashion a Route 66. Objednávejte z pohodlí domova a ušetřete více jak z normální ceny. Vyměření a montáž zvládnete hravě pomocí video-návodů. Proč dávat panely na střechu, elektřinu vyrobí i solární žaluzie na okně.


Americký startup vyrábí chytré žaluzie, které dodají vaší domácnosti chladivý stín a zároveň zachycené sluneční paprsky přemění na energii. Vonkajšie žalúzie na solárny pohon majú celý rad výho ktoré ocenia najmä ľudia s pasívnymi domami. Pohodlie, úspora a praktickosť. Svoje miesto si ale nájdu aj v domácnostiach, kde dávajú prednosť využitiu alternatívnych zdrojov energií.


Bezdrátová solární žaluzie ISOSTRA ENERGY na dálkové ovládáni. Isotra jako jediný výrobce nabízíme motoricky a bezdrátově ovládané žaluzie na dálkové ovládání bez potřeby přívodu kabelu! Jak proměnit okna v solární panely? Speciální žaluzie vyrábí elektřinu ze slunce.


Ne každý má možnost umístit solární panely na střechu či fasádu domu, fotovoltaické články integrované do žaluzií proto představují mnohem jednodušší a dostupnější řešení. V oblasti regulácie slnečného svetla a žiarenia jednoznačne vedú pred predokennými roletami vonkajšie žalúzie. Lamely nastavíte do ľubovoľnej pozície, ktorá zastaví ostré slnečné lúče, v miestnosti však zostane potrebný dostatok svetla. Reaguje tak na rastúci záujem spotrebiteľov po produktoch, ktoré využívajú alternatívne zdroje energie.


Veľké okná a veľa denného svetla sú pre mnohých splneným snom… až do prvého horúceho letného dňa.

Pred prehriatím interiéru a zbytočným mrhaním peňazí na klimatizáciu dokážu ochrániť rolety aj vonkajšie žalúzie. Novinkou v oblasti stínicí elektronické techniky jsou žaluzie Isotra Energy. SolarGaps, inteligentné žalúzie vyrábajúce energiu. Originálne rolety a žalúzie VELUX sú vyrobené tak, aby sa hodili k vášmu strešnému oknu VELUX.


Navrhujeme rolety tak, aby dokonale zapadli do našich okien, takže si môžete byť istí, že vzájomne spolupracujú, aby poskytovali maximálne zatemnenie, nastavenie svetla, reguláciu tepla alebo ochranu pred hmyzom. Hľadáte spôsob, ako si jednoducho a ľahko zatieniť miestnosť? Rolety sú ideálne, pokiaľ nechcete mať okno celý čas zatienené.


V našej ponuke máme dvojité rolety (noc a deň), tieniace a zatemňovacie rolety v prírodných farbách (biela, béžová, sivá).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky