středa 23. května 2018

Plynový ohřívač vody quantum

Plynové zásobníkové ohřívače vody stacionární. Kondenzační plynový průtokový ohřívač vody QUANTUM disponuje plynulou regulací výkonu a tím dosáhne stabilní požadované teploty vody nezávisle na průtoku vody. Uživatel platí pouze za množství ohřáté vody , kterou okamžitě spotřebuje.


Ohrevu vody pre domácnosť alebo pre využitie v komerčných zariadeniach, prípadne v priemysle možno dosiahnuť rôznymi spôsobmi. Spoločnosť QUANTUM dodáva plynové zásobníkové a prietokové ohrievače vody.

Lze je rozdělit podle více kritérií, přičemž každý z nich je vhodný pro konkrétní specifické využití. Všechny typy plynových zásobníkových ohřívačů vody QUANTUM disponují vždy několika velikostmi. Podle požadavků uživatele tak lze vybrat.


Hodnocení produktu: (Perfektní) recenzí. Q7-30-NORS, Quantum - Stacionární plynový ohřívač vody Q7-30-NORS o objemu 1litrů. John Wood americký výrobce ohřívačů vody ukončil výrobu ohřívačů značky John Wood.


Do České republiky budou dodávány ohřívače vody exkluzivně pod značkou QUANTUM.

Zde je náhrada plynový ohřívač vody Quantum. Potřebujete vyměnit plynový ohřívač vody John Wood? Například JOHN WOOD JW 1NA, JW 3SNA. ARISTON, bojler Quantum , bojler Vaillant Upozornění - pro správnou funkci ohřívače je záruční podmínkou spolu s ohřívačem instalovat i expanzní nádobu, která vyrovnává tlak vody při ohřevu a dále omezuje tlakové rázy při použití pákových baterií.


Nádrž ohřívače je ocelová, masivní kostrukce vydrží tlak až MPa. V rámci činnosti se specializujeme na prodej plynových. Kondenzační plynové průtokové ohřívače vody QUANTUM pracují na bázi energeticky úsporného průtokového režimu a využijete je všude tam, kde převládá nepravidelný odběr, kde potřebujete ohřívat vodu nezávisle na vytápění.


Jsou vhodné pro instalaci do všech koupelen a kuchyní, do malých a středních. Odborné poradenství a servis. Možnost dopravy zdarma. Vše pro topení a čerpadla. Plynový bojler může být v provedení s odtahem do komína, Turbo nebo bez odtahu spalin.


Existuje dále plynový průtokový ohřívač vody , nebo kombinovaný průtokový ohřívač vody. Takové jsou pak jen částečně závislé na elektrické energii, nebo vůbec. Jedná se o složitější zařízení, která mají uplatnění typicky v řemeslných, nebo průmyslových provozech.


Ohřívače se instalují v prostorách s ned.

Plynový zásobníkový ohřívač vody s odtahem spalin do komína, objem 265l. Plynový závěsný bojler – zásobníkový ohřívač vody QUANTUM Q7-150-VENT-C s uzavřenou spalovací komorou a nuceným. Quantum Q7-30-NORS – 1l stacionární plynový ohřívač s odtahem spalin do komína.


Popis: Prodam plném funkci plynový ohřívač vody značky Quantum. Kvalitní plynové ohřívače od výrobce Quantum za příznivé ceny! Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku.


Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Stáří pět let,kotel je ve výborném stavu. Rozměry:výška 78cm,šířka cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky