čtvrtek 10. května 2018

Rozdělovač podlahové topení

Můžete si pořídit rozdělovač podlahového topení s čerpadlem, případně bez čerpadla a samozřejmostí je i variabilní počet okruhů (až 10). Prodáváme přitom pouze kvalitní profesionální podlahové rozdělovače topení Easy, které jsou vyrobeny z mosazi a hodí se rovněž pro připojení otopných těles. Díky 7-rychlostnímu režimu se.


Mosazný rozdělovač Top heating EXCLUSIVE pro podlahové topení - 3. PODL rozdělovač podlahového topení pro okruhů.

ROZDĚLOVAČ PUSH PRO TICHÝ PROVOZ VYTÁPĚNÍ. Materiál pohlcující vibrace, odolný vysokým teplotám, konzoly tlumící hluk – to vše představuje srdce Vašeho podlahového vytápění – kompozitový rozdělovač Herz PUSH. RYCHLÁ MONTÁŽ - VÝHODY. Systémová deska Herz PUSH znamená přehlednou a rychlou montáž.


Podlahové vytápění - časté otázky a odpovědi. Proč právě podlahové vytápění? Na poslední vrstvu izolace, dle typu podlahového topení , položte separační, reflexní či izolační fólii.


Fólie slouží k ochraně izolace proti protečení potěrové vody, tvorbě tepelných mostů, zabraňuje šíření tepla či chladu, rovnoměrně roznáší teplo, zpevňuje izolační vrstvu, pomáhá šíření tepla, tvoří teplotní bariéru případně izoluje.

Používají se k usnadnění nastavení regulačních parametrů podlahového topení doporučujeme osadit sestavu teploměry a průtokoměry. Máme podlahové topení a po provedení anhydritové podlahy si nevíme rady s hlukem. Z rozdělovače podlahového topení jde hluk.


Není to nic hrozného, ale protože máme rozdělovač topení v ložnici, resp. Tím se také zvýší úspora energie. Stávající podlaha je betonová, podlahové topení by mělo být nízké, aby nebylo třeba vybourávat stávající podlahu.


V tuto chvíli bychom rádi položili podlahové topení do místností 10 1a 104. Zdroj topení by měl být kotel s výměníkem a záložním zdrojem bude elektrokotel. Obraťte se na nás a přesvědčte se, že naše ceny jsou nižší, než se na první pohled zdá.


U podlahového topení je kvalitní materiál velmi důležitý. Pokud Vám má podlahové topení sloužit desítky let, upřednostněte proto kvalitu, před ušetřením pár korun. Zatímco ústřední topení s klasickými radiátory využívá teplotu v rozvodu až °C, teplota v trubkách podlahového topení bývá okolo a teplota vlastní podlahy by neměla překročit °C. Plocha podlahy má akumulační schopnost, z níž sálá.


Použití pro ústřední topení a rozvody vody. Vhodný pro potrubí PEX, CU, PPR a další. Hloubka sestavy 1mm. Sestava rozdělovače R2.

Teplovodní podlahové vytápění je nízkoteplotní, ekonomicky úsporný a esteticky nerušivý otopný systém. Ekonomii provozu podlahového vytápění lze významným způsobem pozitivně ovlivnit kombinací s nízkoteplotními zdroji, jako jsou např. Dodávají se včetně vypouštění a odvzdušnění.


Na přívodu mají průtokoměry a na zpátečce ruční uzavíratelné hlavice ! Rozdělovač s ventily a ruční hlavicí. Elektrické podlahové topení - topné kabely, topné rohože, topné folie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky