čtvrtek 24. května 2018

Kotel na pevná paliva se zásobníkem

Výkon si kotel reguluje sám a to např. Je jednoduchý na provoz a údržbu. Přikládat se chodí mezi 2-dni. Máme i super kotle se samočištěním a samozapalováním (Pellet). Kotle jsou vhodné i do bytových domů, hotelů nebo středních provozů.


Patří do skupiny ekologických variant, což dle EN 303-potvrzuje zařazení do emisní třídy 4. Na trh je dodáván v několika výkonech, a to 1 2 ale také kW. Prodávají se i automatické kotle na dřevo, ale ty mají samostatný hořák a ruční přikládání. Cena automatického kotle na tuhá paliva. Automatický kotel se zásobníkem se v nejlevnějším provedení prodává za cenu kolem tisíc korun.


Kvalitnější modely pořídíte za tisíc korun. DUÁLNÍ digitální plně automatické kotle na tuhá paliva se zásobníkem paliva , možností ručního přikládání do spalovací komory s vodním roštem. Určitě mezi výhody jednotlivých kotlů na tuhá paliva lze zařadit obrovskou nenáročnost kotle se zásobníkem , stačí jednou za rok nechat zkontrolovat, zda-li se kotel nedehtuje a nevytváří životu nebezpečné látky jako například oxid uhelnatý či jiné člověku nebezpečné látky.


Kotle na tuhá paliva se v dnešní době vracejí do módy, jelikož představují jeden z nejlevnějších způsobů vytápění. Výhodou většiny kotlů na biomasu je možnost spalovat různé druhy pevných paliv. Investicí do kotle na tuhá paliva rozhodně nebudete tratit.


Při skladování paliva je nutné dbát na to, aby dřevo nezvlhlo. Protože vlhkost má negativní dopad na vlastnosti hoření palivového dřeva. Dopravníková technologie při plně automatickém provozu. Aby se dřevěné pelety a štěpka dostaly do kotle bez přičinění majitele zařízení, potřebují dopravníkové zařízení.


Zboží odesíláme do ČR i SR Dne 9. Telefonická podpora bude k dispozizi v pracovní dny 8. Nemalé úspory přináší fakt, že již není třeba žádné další propojovací příslušenství mezi kotlem a zásobníkem. Kotle s vestavěným zásobníkem jsou již z výroby připraveny pro připojení cirkulačního okruhu TV. Vzhledem k jejich vlastnostem se jedná o vysoce kompaktní spotřebiče. Naše kotle na tuhá paliva jsou spolehlivým a úsporným zdrojem tepla, na který se díky dlouhé životnosti a vysoké kvalitě můžete skutečně spolehnout.


Rozhodli jste se pro kotel na pevná paliva ? Další otázka, na kterou si v tomto případě musíte odpovědět je ta, jaké palivo máte k dispozici a jaké máte možnosti jeho skladování. Dřevo a uhlí je možné v krajním případě skladovat i venku pod plachtou, mnohem lepší je však mít uhelnu nebo prostor, kde bude otop v suchu. Domů kotle na tuhá paliva - automatické kotle. Při výběru kotle na tuhá paliva se s jistotou setkáte s parametrem zvaným emisní třída.


Kotel na pevná paliva se zásobníkem

Hodnoty jsou zjišťovány při zkouškách při a 1 výkonu. Vyplatí se investice do kotle na peletky? Je třeba si ale uvědomit, že při nákupu automatického kotle na pelety je třeba neřídit se pouze cenou. Nerozumíte všem parametrům vámi vybraného modelu? Dakon DOR N Automat se zásobníkem 2litrů.


Kotle na pevná paliva patří totiž k nejvyhledávanějším produktům na našem e-shopu. Nejtěžším rozhodnutím bývá, zda zvolit méně nákladný kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním , nebo sáhnout hlouběji do kapsy a užívat si pohodlí díky automatickému kotli , který se o přikládání postará sám. D dnešní době jsou na trh uváděny jen dva druhy kotlů, které je spalují tuhá paliva pomocí odlišných technologií.


V kotli jsou zapuštěny ocelové trubky, ve kterých proudí voda. Aby se tato voda ohřála, musí hořák zapálit dřevo, které je automaticky dopraveno na rošt.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky