pátek 11. května 2018

Nahřívací dečka na záda

Teplo rozšiřuje krevní cévy, stimuluje krevní oběh, zmírňuje bolesti svalů. Díky inovativní technologii Intellisense je zajištěna konstantní teplota s ohledem na změnu okolní teploty. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Ergonomicky tvarovaná elektricky vyhřívaná dečka na krk a záda.

Velice komfortní, zahřeje Váš krk i záda nejen v zimním období. Má stupně nastavení teploty. Extra dlouhý kabel vám umožní si udělat kdekoliv snadno pohodlí. Má měkký flanelový povlak, teplotních úrovní, digitální ovládání, individuálně nastavitelný bederní pás a suchý zip v oblasti krku.


Polštářky se 1 přírodní náplní z třešňových pecek jsou už po staletí oblíbené jako hojivý obklad na různé zdravotní potíže. Polštáře plněné peckami krásně hřejí a navíc mají příjemný masážní efekt. Volit můžete ze teplotních s. Levné nahřívací dečky - Nejlevnější nahřívací dečky na HLEDEJCENY.

Povlak z jemného fleecu je snímatelný, lze prát na 30°C. Dečka má stupně nastavení teploty a disponuje ochranou proti přehřátí. Dečku můžete přikládat i na veškeré části těla, kde je vám teplo příjemné a působí úlevu.


Vyhřívací dečka je prospěšná na citlivá a ztuhlé oblasti těla. Nahřívací bederní pás BeautyRelax turmalinový 5Kč 3Kč Turmalínový bederní pás BR-6je inovativním pomocníkem v oblasti ochrany zdraví zad. Nová, nerozbalená vyhřívací dečka na záda - ledviňák v elektrické podobě.


Koupeno v Německu a nepoužito, takže to může být vhodný dárek na vánoce. Odnímatelný přívodní kabel s ovládáním Automatické bezpečnostní vypínání po min. Roztomilý plyšový pejsek - v bříšku nosí polštářek plněný lněnými semínky. Po přiložení na bříško příjemně hřeje a pomáhá na bolavé bříško a prdíky. Navíc se doma pejsek bude hodit i jako chladivý obklad v případech jako je nevolnost, úpal, bolest zubů, bodnutí hmyzem, drobné popálení nebo horečka.


Nahřejí totiž různé části vašeho těla, jako jsou záda , šíje, bedra,. Elektrická vyhřívaná dečka na krk a ramena. Určitě si vyberete také další. Docela obyčejná vyhřívací dečka , malý kousek textilní plsti propletený.


Dečka má nastavitelné teploty s turbo rychlým nahřátím během prvních minut a. Studie potvrdila pracovní hypotézu, že přímá aplikace infračerveného záření o nízké teplotě na lidská záda může mít – oproti prostému pobytu v teple - významné fyziologické a imunologické účinky na celý organismus.

Na výběr jsou nahřívací dečky pro jednopostel nebo dvojpostel. Dále existují také ergonomicky tvarované vyhřívací elektrické dečky, které jsou určeny pro zahřívání konkrétních částí těla. Jde o speciální pásy, které se přikládají na krk, záda , nohy, nebo zkrátka kamkoliv zrovna potřebujete. Vyhřívaná deka s možností připevnění na záda a krk , 62x42cm, stupňů, turbo nahřátí,.


Dečka disponuje elektronickou kontrolou teploty, automatickým vypnutím po 90. Kvalitní vyhřívací dečka k prohřívání krku a zad. W výkon - termostat a automatické. Uzpůsobená pro použití na krk a záda.


Přívodní kabel: cca 2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky