pondělí 7. května 2018

Kompresor 2 2 kw

A wide variety of air compressor 2. There are 9suppliers who sells air compressor 2. The top countries of suppliers are China, Taiwan, China, from which the percentage of air compressor 2. KW , NÁDOBA 50L NEBO 1L. Je nutné, abyste se s návodem v plném rozsahu seznámili dříve, než kompresor uvedete poprvé do provozu.

KOMPRESOR kw najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Motor kompresoru je asynchronní.


Ideální teploty nejsou náhoda! Portable air compressors are good for light, quick jobs as they tend to have a smaller tank with a handle and wheels to make them easy to manoeuvre. W klipni kompresor ATLAS COPCO AUTOMAN AC31EAC klipni kompresori sa kaišnim prenosom Dizajnirani sa sporim kompresorskim blokom za dug životni vek, naši klipni kompresori od livenog gvožđa sa kaišnim prenosom AC serije pružaju čvrsti izvor komprimovanog vazduha sa visokom izdržljivošću.

Spolehlivá konstrukce Masivní kompresorové válce jsou vyrobeny z litiny, což zaručuje vysoký stupeň spolehlivosti. Other Air Compressors and Blowers. Designed with a wide range of uses, from inflating tyres, spray painting and blowing dust, air compressors and blowers are a must-have for professionals and DIY enthusiasts alike.


Klipni uljni kompresor kW A29B CTV4Opis i namena proizvoda. ABAC klipni kompresori iz serije A29B PRO korisniku nude lako rukovanje uz niže radne temperature. Namenjen u industrijskoj upotrebi i za zahtevnije korisnike.


Prilikom dizajniranja kompresora posebna pažnja obraćena je na komfor prilikom rukovanja uređajem. Olejom mazaný profesionány dvojvalcový kompresor ABAC PRO line - ks otočné kolieska s brzdou pre lepšiu manévrovateľnosť - špeciálne navrhnutý kryt kompresora pre efektívne chladenie - rúčka z gripom - kvalitný nízkootáčkový kompresorový stupeň ABAC A39B - redukčný ventil tlaku. Na spodní straně vzdušníku se nachází odkalovací ventil pro snadné vypouštění kondenzátu.


Praktický, dvouválcový kompresor s olejovým mazáním určený pro domácí i profesionální použití v dílnách, garážích apod. Nechceme, aby zákazník, který nám vkládá důvěru tím, že nakoupí kompresor 2. W , nádoba 100L v našem obchodu, měl při případné reklamaci nějaké výdaje. Záruka Záruční doba u výrobků GTM se prodlužuje v případě, že spotřebitel předloží výrobek k servisní prohlídce u autorizovaného servisu pravidelně každý rok.


Masivně zpracovaný kompresor s dobrým poměrem ceny a kvality. Kompresor je mazán olejovou náplní v klikové skříni.

Pro snadnou kontrolu hladiny oleje je víko klikové skříně opatřeno průhledným vodoznakem. Vzduchový kompresor s klasickým horizontálním vzdušníkem jsou základní typovou řadou nabídky vzduchových kompresorů každé značky kdy základní variantou jsou pístové kompresory. Rakentajan valovirtakäyttöinen hihnavetoinen kompressori.


HP pumps on Litre to Litre tanks. They are designed for light use. For example, blowing up car tyres or blowing down work tops.


Pumpa mazaná olejem prodlužuje životnost i při častém používání. Ima prostornino tlačne posode 1litrov in kW močan motor. Je to spolehlivý přístroj v domácnosti, garáži a dílně.


Je ideální pro většinu pneumatického zařízení - pro čerpání, čištění, foukání či stříkaní povrchů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky