středa 16. května 2018

Elektrická poduška

Ideálne sú pre zimomrivé osoby, pre prekrvenie končatín, ale aj ako terapia teplom. Cookie je krátky textový súbor, ktorý do prehliadača odosielajú navštívené webové stránky. Webovým stránkam umožňuje zapamätať si informácie o vašej návšteve, napríklad preferovaný jazyk a ďalšie nastavenia. Určená pre použitie na chrbát a krk.


Elektrická vyhrevná poduška BEURER HK 44. Vďaka materiálu z mikrovlákna je priedušná a príjemná na dotyk. Intel Optane Memory: Zrýchlite svoje PC vďaka revolučnému riešeniu. Klikneme na ikonu a chceme, aby sa program na počítači otvoril v tú istú sekundu.


Pomoci může uvolňovací kúra. Niektoré možno upevniť priamo na matrac alebo použiť na stoličke. Vyhrievacia podložka je ideálna na zahriatie postele. Univerzálna elektrická výhrevná podložka Vitammy Heat. Nová používaná technológia zaručuje rovnomerné rozloženie tepla v podložke.


Elektrická poduška

Je vyrobená z mäkkej, umývateľnej textílie. Ta slouží k ochraně před přehřátím. Když dojde k aktivaci této pojistky , elektrická poduška již nebude fungovat a musí se zlikvidovat.


Dbejte na to, abyste během používání neusnuli. Jemná elektrická vyhřívací poduška na záda a krk ve tvaru vesty se snadno používá. Nabízí teplotní úrovně a automatické vypnutí. Mobilná akku vyhrievacia poduška , 2vvýhrevná podložka a zároveň Powerbank na nabí.


Elektrická poduška

Límec na krk zajišťuje přirozeným způsobem úlevu od bolesti a ztuhlosti krční páteře a ramen. Podložky k zahřátí postele. Gelové chladící obklady.


Počítače a príslušenstvo, Apple Macintosh. Kvalitné služby a kvalitný značkový sortiment. Stará elektrická poduška pre zberateľa v pôvodnom stave vrátane kábla s miernym poškodením, (viď. foto). Kontakt len mailom, tel. Pozri aj ostatné moje inzeráty.


Elektrická poduška

Táto elektrická vyhrievacia poduška je univerzálne použiteľná. Poduška je určená na ohrev ľudského tela. Môžete ňou teplo aplikovať cielene.


Teplo podporuje prekrvenie a. Jej rozmery sú x cm. Prihláste sa do newslettra a získajte pravidelné informácie o super ponukách, akciách a zľavách. Zo zasielania sa môžete kedykoľvek odhlásiť. Má úrovní nastavenia teploty a vyznačuje sa rýchlou a rovnomernou výhrevnosťou na celej ploche a kontrolou stabilnej teploty. Z bezpečnostných dôvodov má funkciu automatického vypnutia po minútach používania.


Elektrická poduška

Můžete si ji přibalit s sebou na chatu nebo se jí přikrýt při posezení na terase.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky