středa 23. května 2018

Kondenzační kotel brotje

Firma BRÖTJE patří mezi vedoucí značky v oboru tepelné techniky na evropském trhu. Se svými úspornými produkty Vám nabízí špičkovou techniku topení plynem, především plynový kondenzační kotel , který je ideální pro byty, rodinné domy, ale i pro objekty průmyslové nebo občanské vybavenosti. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Ukázka funkce kondenzačního kotle a tvorby kondenzátu při teplotě 42stupňů u podlahového topení.

Jako bonus při tom získáváte minimální nároky na provoz Vašeho plynového kotle. Ta má vynikající tepelnou vodivost, což zvyšuje. Teoretická účinnost je tedy 1. Oproti výpočtové hodnotě unikne spalinami tepla, kotel vysálá a kondenzát odvede tepla.


Dodatečně využitelných je tedy zhruba tepla. Předpokladem je dokonalá technologie využívající uzavřenou spalovací komoru, přetlakové spalování a speciální kondenzační. V Rakousku či Německu si peletové vytápění nemohou vynachválit, výhody tohoto způsobu topení objevují už i Češi. Regulace integrovaná v kotlích IntroCondens nabízí přehledné, intuitivní a jednoduché ovládání pro rychlé a nekomplikované nastavení hodnot a teplotních režimů.


Kondenzační plynové kotle.

Bohužel můj kotel nemá záruku(nebyla mi nabídnuta), ale kolega, který ji má dostal na základě reklamace nový výměník a ten je již opatřen nějakou ochranou vrstvou proti oxidaci. Mám za to, že kotel byl provozován a servisován dle pokynů výrobce, byly kontrolovány všechny parametry. Při vyšších teplotách funguje jako normální kotel.


Tzn, dnes kupte jen kondenzační kotel. Radiátory časem vyměníte za nové, které mají větší otopnou plochu, tzn, topíte na menší teplotu. Prozatím jsme měli plynový kotel od spol.


Vydržel sezón bez poruchy, dle servisáka má už ale přeslouženo (životnost je prý cca let) a zjistili jsme, že nám začal kapat zásobník na. S touto technologií dosahuje plynový kondenzační kotel normovaného stupně využití až (vztaženo na výhřevnost). Vytápění plynem pomocí kondenzačního kotle pracuje velmi úsporně z hlediska energie, což šetří jak peněženku, tak životní prostředí. BRÖTJE plynový kondenzační kotel Hledáte moderní, spolehlivou a úspornou tepelnou techniku? Máme pro vás to nejlepší od výrobce BRÖTJE.


WGB-K 20H - nástěnný kondenzační plynový kotel s modulač-ním čerpadlem a vestavěným l nerezovým zásobníkem pro ohřev teplé vody. Nabízí na míru šitá řešení vytápění i ohřevu teplé vody s využitím různých typů energie a pro různé potřeby. Plynové kondenzační kotle BRÖTJE Individuální kombinace topných systémů a setrvávající kvalita zpracování. Platí takové obecné pravidlo: můžete si pořídit třeba kotel značky Mercedes, ale v. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Máme na baráku nový - kondenzační , značky Brötje.


Váš nový kondenzační kotel bude účinnější než konvenční a můžete ušetřit až z ročního vyúčtování plynu. Brötje , má špičkovou elektroniku, ušetří při.

Nové kombinované kondenzační kotle BRÖTJE s vestavěným zásobníkem teplé vody. Co dělá z domu domov, jde jen o bydlení ve vlastních čtyřech stěnách? Popis: Prodám nový nerozbalený kotel. U těchto kotlů garantujeme kvalitu výrobku a bezproblémový. Doporučte plynový kotel už rozebírají maminky na webu eMimino.


Vychutnejte si ten nejvyšší komfort ohřevu vody a vytápění, který je v současnosti dostupný mezi plynovými kotli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky