čtvrtek 3. května 2018

Ohřívač clage

S těmito subjekty nemáme uzavřenou žádnou smlouvu o obchodní spolupráci, a proto nemůžeme být odpovědni za. Ve výrobním programu najdete průtokové ohřívače tlakové, beztlakové, elektronicky řízené a výběr kompletů s různými typy baterií, které pokryjí celou řadu požadavků pro. Teplota vstupní vody nesmí překročit 70°C. Usnadní nákup ohřívačů vody a jejich příslušenství on-line, s možností dodání do druhého pracovního dne, pokud bude objednávka odeslána do 10.


Průtokový ohřívač zaručuje vysoký komfort! Malý elektronicky řízený průtokový ohřívač s ovládáním teploty na předním krytu.

Vyspělá řídící elektronika udržuje zvolenou teplotu vody i při změnách průtoku. DCX, DCX1 E-komfortní průtokový ohřívač vody - Clage CFX-U Kompaktní průtokový ohřívač vody s dálkovým ovládáním pro úsporný a pohodlný ohřev vody CEX - Kompaktní průtokový ohřívač vody pro horní montáž s řídícím panelem pro úsporný ohřev vody. Clage MCX MCX MCX MCX MCX elektronický ohřívač clage. Okouzlí vás atraktivní design a ovládací prvky např.


Tomu odpovídá i vyšší cena. Se svou výkonností ale zajistí dodávku teplé vody hned pro několik odběrných míst, navíc se mimořádně pohodlně ovládá. Pokud tedy chcete to nejlepší, je tohle jasná volba a vítěz testu.


Ohřev se zapne při průtoku vody ohřívačem.

Ušetří až energie oproti běžnému zásobníkovému ohřívači vody. Otevřená beztlaková instalace (s třícestnou armaturou). Speciální perlátor pro optimální a bohatý proud vody. Pro jejich malý rozměr je možné použití i nad umyvadlo a tím při otevření vody z baterii nedochází ke zbytečnému vytečení vody.


Clage Cex Elektronic MPS je kompaktní průtokový ohřívač vody s řídícím panelem pro úsporný a pohodlný ohřev vody. EduSpa College garantuje nejlepší cenu a nejvyšší kvalitu pro ohřívací nádoby Spa Pro a lávové kameny Hot Stones. Malá forma a moderní design přístroje se hodí ke každému.


Vhodné například pro kombinaci sprchy a umyvadla. Ventilová armatura pro horní montáž k průtokovému ohřívači. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem.


Prostorově nenáročný, úsporné řešení ohřevu vody kamkoli – i na chalupu, chatu apod. Malý ohřívač pro jedno odběrné místo. Baterie je dodávána s flexibilními hadicemi pro pohodlnou a snadnou instalaci.


Energeticky úsporný přístroj pro ohřev vody bez tepelných ztrát. Kompaktní elektronicky řízený tlakový ohřívač s teplotní pojistkou. Srovnání jasně ukazuje, že průtokový ohřívač poskytuje nemalé úspory.

Tepelné ztráty u zásobníkových ohřívačů jsou větší než energie nezbytně nutná pro ohřev vody pomocí průtokového ohřevu. Nezanedbatelná je rovněž úspora z důvodů optimálně stanoveného průtoku vody. CLAGE CFX-U FUNKTRONIC. Ohřívač lze snadno připojit ke stávající armatuře, pomocí spojovací sady, která je dodávána se zařízením.


Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky