čtvrtek 31. května 2018

Ponorný ohřívač vody

Ponorný ohřívač vody

PONORNÝ OHŘÍVAČ VODY Rozměry: 230V, 150W, s automatickým regulátorem termostatu 7g. Ideální pro karavany a obytné vozy,jelikož lze vodu ohřívat během jízdy. Automatická regulace mezi a 40°C. Je malý a velice skladný, uplatnění najde především na dovolené v kempech.


Dotaz na výrobek Doporučit výrobek Porovnat Tisk Přidat do oblíbených. U kombinovaných ohřívačů je v tlakové nádobě přivařen výměník tepla, který je určen pouze pro topný okruh. Vodorovný závesný ohřívač vody s výkonem kW. Přenosný ponorný ohřívač vody z číny. Pracuje na principu elektrodového ohřívače.


Ohřev vody probíhá připojením síťového napětí 220V - 230V přímo ke dvěma ponořeným. Matka si z dovolené v jižní america přivezla ponorný ohřívač vody (stál asi dvacku v přepočtu) , ze kterýho jí upadl drátek a trvá na tom abych jí ho opravil. Když jsem ho uviděl, tak jsem se zděsil, že se todle někdo odváží strčit do zásuvky. Ponorný vařič drtivá většina z nás zná a určitě ho možná ještě někde v. V katalogu nemáme podrobnější informace o ponorný ohřívač vody.


Maloobjemové bojlery se používají k lokálnímu ohřevu vody. Vzduchování pro jezírka, topení a. Elektrický svislý tlakový zásobník vody - litrů nad umyvadlo, dřez. Jeho rozměry jsou 5x 4x 4mm.


Teplotu vody lze regulovat pomocí ovladače až do °C. Praktické a účelové elektrické zásobníkové ohřívače vody vám zaručí ohřev vody přesně dle vašich potřeb. Ohřívač vody je vybaven elektrickým ponorným ohřívacím tělesem.


Ponorný ohřívač vody

Smaltovaná ocelová nádrž, ochranné prvky a možnost nastavení požadované teploty jsou jen zlomkem funkcí, které Vám elektrické ohřívače vody MORA nabízí. Domácí spotřebiče Drobná technika Do kuchyně Ponorné ohřívače vody Ponorný ohřívač vody. Nejhledanější produkty: 1. Cestovní ponorný vařič neboli spirála byla vždy neodmyslitelnou součástí výbavy pod stan či kamkoliv mimo civilizaci.


Na svém kouzlu neztratil ani dnes. Připravili jsme pro vás také návo jak si ohřívač vody vybrat, přičemž jsme se zaměřili na elektrické bojlery. Kvalitní ohřívač ohřívá vodu rychle a levně.


Které parametry třeba při výběru sledovat? POZOR: Ponorný ohrievač nesmie byť nikdy zapojený do el. Teplé topné teleso ohrievača neklaďte na horľavú podložku ani na napájací prívod. Nezaberou skoro žádné místo a přitom skvěle nahradí rychlovarnou konvici nebo hrnec.


Beztlakové průtokové ohřívače z naší nabídky slouží k ohřevu vody pro jedno odběrné místo. Chcete-li tedy ohřívat vodu pro umyvadlo i dřez, potřebujete dva průtokové ohřívače. Proč si pořídit průtokový ohřívač vody ? Eliminuje tepelné ztráty – ohřívá až v okamžiku, kdy otočíte kohoutkem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky