pátek 25. května 2018

Anionove vlozky

Anionove vlozky

Prečo sú aniónové vložky iné, lepšie ako bežné vložky? Pôsobia antibakteriálne, proti plesní a mykóze. Majú dostatočne veľkú aniónovú vrstvu, sú hemolytické (rýchlo odvedú a rozkladajú červené krvinky do vnútra vložiek, kde sa menia na bezpečný a nezapáchajúci gél) pôsobia antibakteriálne, odstraňujú zápaly a nepríjemný zápach, zlepšujú vnútornú. GENTLE DAY - hygienické antibakteriální vložky s anionovým čipem - jsou určené pro každý den, ženy i muže, dokonce i děti.


Na českém trhu jde o unikátní výrobek, jehož vlastnosti jsou pro spotřebitele neuvěřitelné, avšak skutečné. Tyto vložky jsou na první pohled klasické jednorázové vložky. Mají ale kromě běžných savých vlastností i něco navíc - pozitivní vliv na naše zdraví díky kouzelnému zelenému proužku - jedná se o turmalínové jádro, které uvolňuje anionty a dlouhovlnné infračervené záření. Prokazatelně pozitivní účinky minimalizují výtoky, záněty, infekce a působí blahodárně na organismus ženy.


COVID-je ústredná téma všetkých krajín. Pomáhajú napríklad odstraňovať mykotické infekcie a výtoky, pričom odstraňujú aj nepríjemné pocity ako pálenie, svrbenie atď. Bylinné vložky, Kosmetika TianDe, váš spolehlivý e-shop. Vystavíme Vám VIP kartu. Liečivé aniónové vložky, produkt ženskej hygieny Winalite, Aunity s preventívnym účinkom sú zdokonalením bežných vložiek.


Anionove vlozky

Efektívne odstraňujú príčiny zápalu vaginálnej sliznice a tiež zabraňujú rozmnožovaniu baktérií spôsobujúcich rôzne zápaly. Vir nevir, menstruujeme pořád. Opatrnost je ale na místě.


Proto teď můžete platit jen kartou a zrušily jsme také osobní odběry s platbou na prodejně. Najnovšie aniónové vložky Aunity Anion Winalite pomáhajú počas menštruácie ale aj mimo nej na ženské problémy, ženské zápaly, ako podporná liečba kvasiniek a mykóz. Slipové hygienické aniónové vložky nemajú vysoko absorbčnú vrstvu, preto sú určené na dni mimo menštruačného cyklu na účinnú prevenciu, na podporu liečby, pocit čistoty a sviežosti v intímnej hygiene.


Aniónové vložky pomáhajú pri pocitoch svrbenia a pálenia. Far-IR Anion hygienické vložky AD- pro denní použití, délka 2mm, absorpční schopnost 1ml tekutiny. Spoločnosť Kingray vám ponúka len to najlepšie z kozmetiky, zdravotníckych a kozmetických prístrojov.


Staráme sa o vaše zdravie a krásu a neustále pracujeme na prínose nových produktov, ktoré pomôžu všetkým, či už v oblasti krásy, alebo zdravia. Sme stabilná a dobre etablovaná firma na Slovenskom a Českom trhu. Tehotenská cukrovka, okrem iných nepríjemných príznakov, je u budúcich mamičiek zodpovedná aj za opakované mykózy. Biointimo Aniontové vložky Intimky Aniontové vložky hygienické, intimky BIOINTIMO 20ks. Slipové hygienické aniontové vložky nemají vysoce absorpční vrstvu, proto jsou určeny na dny mimo menstruačního cyklu na účinnou prevenci, na podporu léčby, pocit čistoty a svěžesti v intimní hygieně.


Anionove vlozky

Na slovenskom trhu ide o unikátny výrobok, ktorého vlastnosti sú pre spotrebiteľa neuveriteľné, ale skutočné. Nevyvolávavjú podráždenie a nevysušujú pokožku. Menštruačné vložky predstavujú nenahraditeľnú pomôcku fyziologických potrieb ženského organizmu.


Výlučky počas menštruácie vzhľadom na veľké množstvo obsiahnutých organických substancií, stávajú sa vhodným základom pre rozmnožovanie baktérií. Zabudni na mykózy, zápaly a podráždenie! V katalógu nemáme podrobnejšie informácie anionove vlozky. Anionové vložky, tampóny pre zdravú intímnu hygienu. Nižšie nájdete tovar v internetových obchodoch, ktorý zodpovedá vašej otázke.


Anionove vlozky

Cez ikonku Do obchodu navštívite priamo internetový obchod.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky