čtvrtek 17. května 2018

Automatický kotel viadrus

Je určen k úspornému a ekologickému vytápění s minimálními nároky na obsluhu kotle a možností ovládání přes internet. I díky vysoké účinnosti je kotel v 5. Prodám kotel na tuhá paliva viadrus HERCULES U25-ti článkovy,s přidělanym podavačem na uhlí,v provozu sezóny, prasklý první článek, dám rezervní. VIADRUS A3C - jediný litinový automatický kotel na trhu ! Hodnocení produktu: 1 1 (Perfektní) recenze.


W, 4kg Viadrus UEconomy kW, Viadrus - VIADRUS UEconomy je litinový zplyňovací kotel na tuhá paliva s ručním přikládáním, který je určen k ekologickému spalování kusového. Proto vám doporučujeme nakupovat výrobky značky VIADRUS pouze v té zemi, v níž hodláte tyto výrobky používat. Dále vám doporučujeme, abyste si při nákupu tohoto zboží (zejména při nákupu prostřednictvím internetu) ověřili například podle výrobního štítku, pro který trh je výrobek určen.


Oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevní pelety, automatický podavač paliva. Zařazen do Kotlíkových dotací, splňuje EKODESIGN. Montáž spodního turbolátoru do kotle Viadrus U2 který byl přestavěn na automatický provoz pomocí polského litinového hořáku.


Pokud jste majitelem kotle VIADRUS Unebo VIADRUS U2 díky přestavbové sadě můžete změnit svůj starý litinový kotel v automatický kotel na tuhá paliva, vybavený řídící. Ekologický kotel na pelety s vysokou účinností. Sháníte automatický kotel na uhlí a dřevo? Pečlivě si promyslete, jaká varianta kotle bude pro vás nejlepší.


Pokud dáváte přednost topení tuhými palivy, vyberte si automatický kotel na tuhá paliva Viadrus od firmy Setop s. Možnost pořízení v rámci KOTLÍKOVÉ DOTACE. Při montáži naší firmou DPH jen. Kotel splňuje podmínky EKODESIGNU - 5. Viadrus Uza automatický kotel na uhlí s možností ručního přikládání, které bych využíval pouze v případě poruchy podávacího mechanismu a na krátkodobé přitopení v chladných dnech mimo topnou sezónu.


Výkon kotle bych chtěl stejný, tedy kW. Jaký kotel z nabídky byste mi doporučili? Viadrus Hercules, Lignator a Hefaistos, Woodpell kotle na tuhé palivo, drevo. Kotle na tuhé palivo Viadrus s automatickou prevádzkou predstavujú moderný spôsob využitia pevných palív - najmä drevených paliet a triedeného hnedého aj čierneho uhlia. Svojim komfortom ovládania a regulácie dosahujú jednoduchosti plynových kotlov.


Prosím o radu ,mám dny přestavěný litinový kotel Viadrus Una automatický provoz. Hořák je polské výroby universál s řídící jednotkou ST37-RS. Kvalitní kotel v budoucnu ušetří spoustu nákladů.


Kotle za nejlepší ceny najdete na topenilevne. Dopřejte si opravdovou kvalitu a nakupujte u profesionálů! Jediný český litinový automatický kotel splňující “Ekodesign”! Podle provedení je v kotli možno spalovat hnědé uhlí nebo dřevní pelety či tato paliva střídat. Přestavba kotle Viadrus na automat.


Vlastníte starší plechový nebo litinový kotel Viadrus apod. A nechcete už chodit do kotelny krát a vicekrát denně? Máme pro vás řešení, které udělá z vašeho kotle Automatický kotel 4. Budete mít stejný komfort a úspory jako u automatického kotle.


Jedná se o oceloplechový kotel na hnědé uhlí a dřevěné pelety s automatickým podavačem paliva.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky