pátek 6. května 2016

Výměna kompresoru klimatizace octavia

Výměna a montáž kompresoru klimatizace , včetně doplnění správného množství oleje do kompresoru. POKYNY PRO VÝMĚNU KOMPRESORU KLIMATIZACE Opravy systému klimatizace musí provádět pouze osoba k tomu vyškolená a to vždy podle pokynů výrobce vozidla. Návod: Čištění klimatizace a výměna filtru Octavia Nastává období, kdy jsou klimatizace v provozu téměř nepřetržitě, proto je dobré se na ně před sezónou podívat. Vlivem tření dojde k přenosu otáčení na vnitřní části v těle kompresoru. V těle kompresoru nalezneme písty a regulační členy chlazení kompresoru.


Při rozepnutí spojky nejsou v běhu písty kompresoru , rotuje jen řemenice. Písty a vnitřní části kompresoru se otáčí pouze je li klimatizace v chodu - spojka sepnutá. Kompresor klimatizace je nejdůležitější a nejcitlivější část klimatizačního systému auta. Při jeho výměně musíte postupovat velmi pečlivě, jinak zkrátíte životnost nového kompresoru na několik měsíců, nebo jej rovnou zničíte.


Při opravě kompresoru je potřeba výměna takto přerušené části spojení. Popis: elektromagnetická spojka pro kompresor klimatizace , číslo dílu. Výměna spojky a dvouhmotnostního setrvačníku na vozidla Škoda Octavia II, VW. Desinfekce klimatizací za super cenu 25-Kč.


Všechny štítky: cena výměna spojky Škoda Octavia. Ahoj, mám manuální klimatizace a přestala přes zimu šlapat. Je naplněná ale prostě nesepne spojka kompresoru. Když sepnu talčítko tak se normálně rozjedou sahary. Tak se chci zeptat jestli to někdo má a jestli je opravdu spojka špatná a nemůže tam být nic jiného?


Report ze sveta Skodovek, Skoda Octavia , Skoda Auto. Smooth Pulls Cold Glue and Traditional PDR Glue Pulling Tutorial - Duration: 13:14. Je možné, že selhal i tlakový ventil, který aktivuje elektromagnetickou spojku na kompresoru klimatizace. V případě, že při vysoké rychlosti zaznamenáte chladný vzduch proudící z výdechů, tak stejným postupem, jako se kontroluje ventilátor na chladiči motoru, zkontrolujete chladič klimatizace.


Posledním článkem, který je finančně nejnepříjemnější je porucha samotného kompresoru , která může být v zásadě dvojího typu. Buď je netěsný, takže médium ze systému unikne, což lze v servise zjistit nebo je zadřený , a to byste při připojení klimatizace asi nemohl nepostřehnout. Ventilátor topení a klimatizace u Škody Octavia 1. V tomto článku, se vám pokusím popsat, jak ventilátor demontovat a vyměnit jej za jiný. Pokud vám fungují jen některé stupně foukání, nejspíše není problém ve ventilátoru, ale v předřadném odporu, který se nachází hned vedle a vyndat ho musíme tak jako tak.


Postup s vyjmutím pylového filtru nelze ovšem uplatnit u Škoda Octavia III, kterou jsme nedávno pořídili do naší autopůjčovny. Tam je problém v tom, že ventilátor je umístěn mezi tímto otvorem a výparníkem, takže se k němu přes ventilátor nedostaneme. Výměna oleje v klimakompresu není potřeba, toto dělaji jen ty rádoby strojky v servisech, bohužel po této nové náplni mě klimakompresor odešel, natlačil tam automat více oleje než měl.


Pokud nejsi vybavený na odsávání chladiva což pochybuji zajeď k někomu kdo to dělá. O rozvody se neboj ty s tím nemaj společnýho a je dost možné že ti odešla jen elektrospojka na řemenici klimakompresoru,ale teď proč-kvůli přidřenýmu kompresoru nebo jen prostě nevydržela elektrospojka? Je to lepší dát někomu kdo to dělá je na tyhle opravy vybavenej.


Ceny oprav kompresorů a hadic klimatizace Vám vždy spočítáme individuálně. Příklad výpočtu Modelový příklad výpočtu ceny u zákazníka, který si nechá udělat kontrolní servis funkční klimatizace s doplněním chybějícího množství chladiva u vozidla kterému v systému chybělo 100g chladiva. Prestal mi chladit climatronic - fouka teply vzduch. Pojistky jsem kontroloval, ventilatory se pri zapnuti klimatizace roztoci. Mohlo by to zpusobovat unik chladiciho media?


Divne je, ze pri zapnuti neslysim takovy to cvaknuti kompresoru.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky