středa 25. května 2016

Radiátory lipovica

Radiátory lipovica

HLINÍK - účinné a efektivní vytápění s nádherným designem. Těchto vlastností se stále více využívá k šetření energií. Nízkoteplotní instalace s kondenzačními kotli, s tepelnými čerpadly nebo se solárními panely se budou doplňovat hliníkovými radiátory. Interiérové radiátory nabízí ucelený sortiment radiátorů pro bydlení.


Radiátory garantují vysoký výkon a tu největší kvalitu. Jsou podrobeny tlakovým zkouškám a chráněny povrchově anodizací a dvojitou vrstvou barvy. Každý model je vyvíjen a designován tak, aby uspokojil co největší spektrum obytných prostor. Spracovanie osobných údajov môžete ovplyvniť úpravou svojich preferencií ochrany súkromia. Popřebné teplo je do prostoru předáváno i při velmi nízkých.


Radiátor POP již na první pohled zaujme svým moderním designem. Otopné hliníkové těleso do koupelen a vlhkého prostředí ošetřeno speciální vnitřní úpravou Aleternum. Možnost hybridního a elektrického provedení. Naším přímým prodejním zástupcem jsou radiátory lipovica vedené pod typovým označením radiátory SOLAR, radiátory PLANO. Radiátor EKONOMIK má reprezentativní design, při malé výšce vyniká velkým výkonem.


Je vynikající pro umístění před velké prosklené plochy, pod výlohy, do zimních zahra k bazénům a do dalších exklusivních interiérů. Objevte moderní retro styl s Mood designem. S radiátorem využívajícího nejmodernějších technologií hliníkového lití k napodobení tradičního, klasického vzhledu radiátorů minulých století. NOVINKA na našem trhu Radiátor COOL lze po doplnění o topnou tyč MEK výborně využít, například jako vysoušeč ručníků, nebo k přitápění v prostoru koupelny v netopné sezóně.


Radiátor GARDA nabízí svým vysokým výkonem inteligentní a estetické řešení topení v moderních domech. Kompletní informace o produktech, nejnižší ceny z internetových obchodů, hodnocení, recenze. Mohou být v různých barevných odstínech. Lehký a snadný výpočet. LIPOVICA - hlinĂ­kovĂŠ radiĂĄtory.


C v oblasti 3- 4m. Nevýhodou žebrových radiátorů jsou jejich větší rozměry oproti deskovým radiátorům. Na druhou stranu mají perfektní výhřevnost a dlouhou životnost díky absenci možné koroze. Nabízí se v různých výškách a šířkách. Kvalitní hliníkové radiátory od výrobce Lipovica za příznivé ceny!


Přesvědčte se sami a prozkoumejte naší pestrou nabídku. Elektrický radiátor ALCOR je perfektní kombinací efektivity, účinnosti a vzhledu. Udržuje teplotu v místnosti v naprogramovaných hodnotách pomocí digitálního displeje. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Radiátory lipovica

Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jedná se o velmi exlusivní radiátor. Rozměry: Hloubka a šíře jednoho článku je cm.


Produkty Lipovica na jednom místě - Heureka.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky