úterý 10. května 2016

Měřící přístroje pro revize elektro

Měřící přístroje pro revize elektro

Přístroje pro zkoušky el. Jde o řadu norem upravujících požadavky na konstrukci, přesnost, dokumentaci a zkoušení měř. Rychlé měření díky automatickému měření v sekvenci: odpor ochranného vodiče - izolační odpor - unikající proud.


Obsahuje vše potřebné pro revize elektrických rozvodů NN dle ČSN a navíc. Všechny měřicí přístroje a jejich příslušenství, které používáme při provádění elektrorevizí, jsou pravidelně kalibrovány v. Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Multifunkční přístroje pro revize elektroinstalací Multifunkční přístroje v sobě sdružují buď všechny nebo velkou většinu funkcí potřebných při revizích elektroinstalací.


Revizní přístroje od výrobce. Umožňují měření spojitosti, izolačního odporu, odporu uzemnění, impedance smyčky, proudových chráničů atd. Pro provádění revizí jsou používány moderní špičkové měřící přístroje : EurotestXC - šŠpičkový profesionální multifunkční přístroj pro provádění revizí elektrických instalací s dotykovým displejem. Měřící elektrické přístroje a měřící technika pro elektrikáře, zkoušečky napětí, digitální multimetry, elektro zkoušečky, zkoušečka vadaska, zkoušečky baterii a zkoušečky pro elektrikáře jsou ideální a vhodné pro elektromechaniky kteří využívají měřící přístroje pro revize elektroinstalací.


Testo 4- Sada pro měření objemového průtoku Tato akce trvá pouze do 31. ILLKO - spolehlivý partner v oboru měřicí techniky. S přístrojem je možné revidovat kontrolovat i zařízení pro obloukové svařovaní (výstupní svařovací napětí). K přístroji je možné také dokoupit třífázové adaptéry pro měření unikajících proudů třífázových spotřebičů.


REVEXmax W komunikuje s programem ILLKO Studio, který se s přístrojem. Jednoúčelové revizní přístroje pro revize elektroinstalací Měřiče impedance smyčk. Dále musí být při revizi elektro dodrženy požadavky výrobců měřících přístrojů v souladu s návodem k. Měřící přístroje pro revize elektrických zařízení a hromosvody.


Měření impedanční smyčky. Zjištění závad na elektrických zařízeních a sítích. Jsme vybaveni nejmodernější měřící technikou jako jsou termokamery a profesionální měřící přístroje. Není pro nás tak problém diagnostikovat závady a rychle a spolehlivě provádět činnosti související s revizí.


Přestože se pozornost uživatelů v souvislosti s údržbou měřicího přístroje soustřeďuje převážně na funkčnost přístroje , a tedy na ověřování jeho měřicích schopností prováděním pravidelných kalibrací, nemělo by se zapomínat ani na údržbu z hlediska jeho bezpečného používání. Funkce přístroje lze rozšiřovat o širokou škálu příslušenství. Jednoduchá tvorba databáze, testovací sekvence. Jiří Sajner, JHS ELEKTRO. V jednom z předcházejících čísel časopisu ELEKTRO byla uveřejněna informace o nových měřicích přístrojích pro revize elektrických zařízení od firmy Gossen – Metrawatt GmbH, a to o přístrojích nové řady C. Prodej kvalitních měřicích přístrojů pro revizní techniky elektro.


Měří všechny druhy proudových chráničů i stejnosměrné typu B. Dvě měření najednou, společně s duálním displejem, umožní měření a současné zobrazení přepočítaného vybavov. Elektro revize provádíme kvalitně a levně. Ostrava, Brno, Praha i zbytek ČR.


Zaměřujeme se na komplexní služby v oblasti elektrorevize. Vzhledem k tomu, že přístroje pro revize elektrických zařízení nepatří mezi tzv. Nabízíme k pronájmu termokameru a měřicí přístroje. V nabídce máme různé měřící přístroje pro revize elektroinstalace, hromosvody, spotřebiče, nářadí a svářečky.


Měřící přístroje pro revize elektro

Uvedené ceny jsou konečné, bez navýšení o DPH. Ceny revizí jsou orientační a mohou se lišit v závislosti na podmínkách, umístění, rozsahu nebo složitosti revidovaného elektrického zařízení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky