čtvrtek 26. května 2016

Konvektor podlahový

Podlahový konvektor s univerzálnym konštrukčným riešením. Jestliže se vám tato alternativa vytápění, kdy otopné těleso nepřekáží na obytné ploše, zalíbila, vězte, že konvektor využijete dvojím způsobem. Konvektor sa umiestňuje cca 1mm od presklenej plochy, výmenníkom do miestnosti. Podlahové konvektory jsou určeny pro zapuštění do podlahy, zejména v místech neumožňujících umístění vyšších těles, například k francouzským oknům, k průchodům do zimních zahra vstupům do hal, východům atd.


Zabraňuje tvorbe rosného bodu na presklených plochách.

Voľba danej dĺžky a farieb krycej mriežky. FRD podlahový konvektor s lamelovým výměníkem a ventilátorem, topení a chlazen í, suché prostředí. FRZ podlahový konvektor s instalovaným zdrojem napětí 24V DC, bezpečná instalace s elektrickým krytím IP6 topení. Při výběru podlahového konvektoru zvažte, zda upřednostníte podlahový konvektor s nuceným odvodem teplého vzduchu (s ventilátorem), nebo s přirozeným odvodem teplého vzduchu (bez ventilátoru). Pokud potřebujete poradit s výběrem podlahového konvektoru, kontaktujte prosím naši technickou podporu na tel.


Je ideální třeba do moderního interiéru s francouzskými okny. Oproti tomu soklový konvektor nachází uplatnění zvláště v památkově chráněných objektech či půdních vestavbách. Hodí se také do zimních zahrad.

Velmi oblíben bývá při vytápění kostelů i jiných velkých budov. Horní pochozí část je zhotovena z hliníku nebo dřeva a je odolná a pevná. Podlahové konvektory s ventilátorem je možné zkombinovat s dalším vytápěcím systémem jako jsou například radiátory nebo je můžete použít samostatně.


PODLAHOVÉ KONVEKTORY v sortimentu eshopu Topení-koupelny. Dále nabízíme kotle, radiátory, bojlery, čerpadla, domácí vodárny, vany, sprchové kouty, nejrůznější boxy a další vybavení pro Vaši koupelnu. Existují místa s vyššími tepelnými ztrátami.


V takových místech, kde je třeba zvýšit účinnost při zachování špičkového designu, zvolte podlahové konvektory KORAFLEX s ventilátorem a optimalizovanou konvekcí. Korado koraflex fk economic u 100x15xpodlahový konvektor -. Konvektor můžeme také směrovat tak, aby buď více odcloňoval chlad přicházející od okna nebo při malým únikům tepla více vytápěl okolní prostředí. V druhém případě je potřeba umístit konvektor paradoxně blíže k prosklenému povrchu.


Kombinované konvektory – Mají možnost vypnutí větráku. Některé modely konvektorů s ventilátorem nabízejí využití během celého roku. Díky svému konstrukčnímu provedení vědí vzduch v. Do vedľajšej roly k vykurovaniu podlahovému, stenovému či radiátormi sa obsadzuje podlahový konvektor s prirodzenou cirkuláciou vzduchu. Vytápění suchých interiérů, nižší tepelný výkon.


Poslední novinkou je podlahový konvektor Koraflex FI, který je vybaven ventilátorem a je možné ho použít pro topení nebo chlazení.

Základom konvektora je vykurovací výmenník umiestnený v oceľovej alebo nerezovej vani, ktorý je nerezovými pružnými hadicami napojený na pevný teplovodný systém. FZD podlahový konvektor s instalovaným zdrojem napětí 24V DC, bezpečná instalace s el. Vytvára jemnú tepelnú clonu, ktorá oddeľuje vzduch v miestnosti od studenej presklennej plochy. Taktiež podstatným spôsobom zabraňuje tvorbe rosného bodu na presklených plochách.


Elektronická evidence tržeb je zde prováděna v BĚŽNÉM REŽIMU. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku. Konvektor podlahový pro topení i chlazení MINIB COIL MT Konvektor podlahový pro topení i chlazení MINIB FAN-COIL HC, KO, MO Konvektor podlahový teplovodní MINIB COIL PT, PO, PT8 PT18 PT30. Protože dokáže nabídnout vysoký tepelný i chladicí výkon, je předurčen být hlavním zdrojem.


Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů! Na všechny podlahové konvektory požadujeme zálohu! Jedná se o zákázkovou výrobu.


Elektrický Konvektor MINIB COIL-TE s 230V ventilátorem Ceny konvektorů MINIB s 230V ventilátorem v základním pro. Konvektor Minib je dodáván včetně mřížky, jejií typ a provedení nutno specifikovat při objednání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky