pondělí 16. května 2016

Kachle na kamna cena

V našem e-shopu najdete především bohatý sortiment kachlových kamen a kachlů z naší výroby. Naše nabídka je zaměřena zejména na prodej kachlů naší výroby. Jako prodejci se specializujeme zejména na prodej krbových kamen z produkce české firmy EUROTEPLO. Naše firma vyrábí keramické kachle na kachlová kamna včetně keramických říms, soklů a lavic. Nabízíme celou řadu vzorů kachlů v různých formátech a glazurách matných i lesklých.


Keramické kachle vyrábíme jak klasickým ručním formováním tak i litou technologií.

Cena ilustrační fotografie je orientační. Každá kamna jsou dělaná na zakázku, tedy na míru a dle požadavků zákazníka. Jelikož naše kachle jsou dělané ručně jsou každá kamna originál. Kamna tradičních vzorů lze začlenit do současných interiérů. Kombinace vzorů i glazur hladkých a vzorovaných kachlů.


Barevná pestrost ve výběru glazur od českých i zahraničních výrobců. Průduchové kachle lze vyrobit z většiny nabízených vzorů. Kachlová kamna jsou vyráběna z keramických materiálů (šamot, kamnářská hlína, kachle ).

Dnes na rozdíl od minulosti jsou schopna již vytápět více místností najednou. Hodí se nejen na chalupu, ale i do rodinných. Krbová kamna pro Váš domov.


V sortimentu naleznete nejlevnější krbová kamna kamna s vysokým výkonem i kamna s vysokou účinností přes. Umožňují tak velmi dobrou regulaci teploty podle Vašich požadavků. V menších domácnostech mohou sloužit i jako hlavní zdroj vytápění. KRBOVÉ - KACHLE - KRBY.


Vyberte si zo širokej ponuky produktov, objednajte si z pohodlí domova za výhodné ceny so zľavou oproti klasické predajni a nechajte si tovar priviesť domov. Umíme postavit kachlová kamna sálavá i teplovzdušná - moderní i historická. Postavíme Vám krb, který vyhřeje celý Váš domek či byt. Do Vaší chalupy možná rádi uvítáte kachlový sporák s ležením na peci, tak jak jej znáte z dob našich babiček.


Můžeme nabídnout i repliky historických zámeckých kachlových kamen. Jsme malá keramická dílna specializující se na výrobu kvalitního kachloví pro stavbu kachlových kamen a sporáků. Vedle primárního účelu tj. Ve spolupráci s vybranými kamnáři Vám profesionálně a ochotně navrhneme kachlová kamna , sporáky, krby. Zvolit si také můžete, zda hledáte krbová kamna s výměníkem nebo bez výměníku nebo zda hledáte kamna akumulační.


Na trhu jsou tisíce modelů krbových kamen nejrůznějších značek. Rohová krbová kamna , klasická, designová, krbové vložky, ale i kamna s výměníkem.

Specializovaný eshop na krbová kamna a krby. Poradenství při výběru kamen. V nabídce také široká nabídka příslušenství ke krbům a vše pro stavbu krbu.


Investícia do kachlí sa vám vráti približne za rok na nižších cenách za palivo. Moderné krbové kachle sú zároveň dizajnovou dominantou interiéru a vytvárajú príjemnú, romantickú atmosféru. Vyberajte si Kachle podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu.


Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah. Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky