úterý 3. května 2016

Plynová kamna mora

Plynová kamna mora

Tato topidla jsou určena pro vytápění jak obytných místností, tak i nebytových prostor, skladů, dílen atd. Hlavní předností plynových topidel je rychlá instalace bez rozvodů vody a podstatně nižší náklady. Podívejte se na plynové sporáky s dlouholetou tradicí. Ke všem sporákům MORA nabízíme širokou nabídku originálního příslušenství. Respirátory na rozdíl od roušky chrání vás, tedy vaše dýchací cesty před nebezpečnými částicemi ve formě prachu, aerosolu, par, ale i před bakteriemi a (korona)viry.


Nabízím plně funkční plynová kamna Mora. Ideální do chaty na zahrádku. Při rychlém jednání možná sleva. Plynová kamna MORA na Alza. Máme pořádně širokou nabídku produktů i doplňkových služeb.


Pojďme se podívat na ty nejoblíbenější. Sporáky MORA se pyšní řadou technologicky vyspělých funkcí a největším objemem na trhu až 70L v kategorii sporáků do 50cm. Ke každému sporáku MORA navíc dodáváme široké spektrum originálního příslušenství.


Domácí spotřebiče MORA do kuchyně ale i koupelny. Prodám plynová kamna mora typ 61 jm. Alzaboxů (odběrný míst) po celé České republice.


V dobrém stavu, funkční, kusy, komplet včetně odkouření viz foto. Sundány z důvodu kompletní rekonstrukce a instalace centrálního plynového kotle. PB KOMBI Větší obrázek na MALL.


Plynová kamna mora

Stejně jako předchozí model, tak i plynová kamna M. Ovšem existuje u nich i možnost připojení do elektrické sítě, zejména v případech, kdy dojde zásoba propan-butanu. Kompletní nabídka plynových spor. Pozrite sa na plynové sporáky s dlhoročnou tradíciou. Ku všetkým šporákom MORA ponúkame širokú ponuku originálneho príslušenstva.


Pre milovníkov plynovej klasiky má MORA pripravenú ponuku plynových varných platní s povrchom z elegantného tvrdeného skla a dvojdielnou liatinovou mriežkou. Mimo tento dizajnový skvost si môžete vybrať z plynových varných platní tiež v ďalších prevedeniach, šírkach, farbách aj typov hrán. Hlídač spalin - OXY STOP, termopojistka, tři polohy výkonu, kolečka, piezozapalování.


Plynová kamna mora

Umožní Vám vytápět především takové místnosti, ve kterých nelze umístit topidlo z nejrůznějších důvodů pod oknem nebo nelze vyvést odtah spalin přes zeď. Karma - synonymum pro plynové spotřebiče - stále rozšiřující svůj sortiment o nové produkty jako klimatizace, vinotéky a podobné. Mají kvalitní nerezový hořák s pojistkou STOPGAS. Záruka na výrobek se poskytne pouze v případě montáže.


Veškeré služby poskytujeme především v činžovních a soukromých bytech v Praze a okolí. Naším cílem jsou bezchybně fungující a bezpečná plynová kamna a karmy našich zákazníků. Rádi se vyjádříme ke kompatibilitě a technickým parametrům Vámi zvolených prvků JUNKERS.


Zdrojem je běžná kg PB láhev nebo elektrická síť 2V, která zefektivní vytápění místností i díky vestavěnému ventilátoru. Kamna jsou vybavena: hlídačem spalin, termopojistkou, pádovou pojistkou, tři polohy výkonu plynu a.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky