pátek 13. května 2016

Ekoefekt 48

Ekoefekt 48

Boilers with cylindrical grate are suitable for brown coal Nut combustion. Optimální regulovaný výkon 10- kW. Palivo: hnědé uhlí - ořech 2. Kotel splňuje směrnici o Ekodesignu.


Ekoefekt 48

Kotle s válcovým roštem jsou vhodné pro spalování hnědého uhlí zrnitosti ořech 2. Největším přínosem tohoto zařízení je její tepelná pohoda. Bílinské uhlí Dodáváme Bílinské uhlí , které je známé nízkým obsahem síry, dehtu a ostatních škodlivin. EKOEFEKT () Bocni-servo-250l.


Malé množství paliva se postupně gravitací sesouvá ze zásobníku na rošt, na němž dokonale prohoří díky udržování nízké vrstvy. Ekoefekt E- alternativy - Heureka. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Důvod prodeje, přešli jsme na jiný typ kotle.


Náhradní díly na kotle jsou české výroby. Jako bonus přidám plynový hořák, popřípadě další náhradní díly. Nutné specifikovat pravé nebo levé provedení, dle umístění převodovky a regulace.


Automatický kotel s regulovaným výkonem kW, unikátním otočným roštem osvědčen. Má jednoduchou obsluhu. Doplnění uhlí a kontrolu množství popela v popelníku provedete jednou za jeden až pět dní.


V jejich nabídce nalezneme prvotřídní automatické kotle na uhlí i biomasu vhodné pro rodinné domy i průmyslové objekty. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Jaký mají vztah Zákon č. Za výhodu lze považovat i možnost nasazení automatické regulace topné soustavy např. To vše jsou atributy, které řadí.


Aukro Dům a zahrada Stavebniny Vytápění Krby. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Váš prodejce: Příkladné schéma zapojení pro rodinný domek – čerpadlo – expanzní nádoba – čtyřcestný regulační ventil – pojistný ventil – čerpadlo – spalinový. VIH xanaaJITblr SKOJIOWIA xop xeHeenryÿlr33p UMÿlAB3PJ13X 60JIOMK. Popis: Prodám ekoefekt , nefunkční.


Ekoefekt 48

Ventilátor,pohon, ŘJ,čerpadlo. Osprey Raptor Wildfire Red Uni. Popis produktu: Více než let vyvíjíme a vyrábíme automatické kotle na tuhá paliva ( hnědé uhlí, biomasa, pelety, černé uhlí ) od – 6kW.


Kotle jsou určené pro pohodlné vytápění rodinných domů, víkendových a horských chat, bazénů a průmyslových objektů. Brýle jsou velice vhodné pro cyklisty, proto je také uvidíte na většině tváří v silniční i horské cyklistice. Product Description: More than years we develop and manufacture automatic boilers for solid fuels (brown coal, biomass, pellets, black coal) from - 6kW.


The boilers are designed for comfortable heating of family houses, weekend and mountain cottages, swimming pools and industrial buildings.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky