středa 4. května 2016

Radiátor korado radik klasik

Steel panel radiator with side connection. RADIK KLASIK is a steel panel radiator in KLASIK version which allows left or right side connection to the heating system. It is intended for pressurized or gravity-fed heating systems.


There are two upper and two lower hangers welded at the back of the radiator. NEW RADIK VKMSteel Panel Radiators with universal. RADIK LINE KLASIK-R model is a LINE panel radiator with flat.

Svou konstrukcí je RADIK KLASIK určen pro otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. Ze zadní strany modelu RADIK KLASIK jsou přivařeny dvě horní a dolní příchytky. Deskový radiátor pro rekonstrukci. Radiátor RADIK KLASIK umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy s nuceným nebo samotížným oběhem. U nás za nejlepší ceny.


KORADO je přední výrobce těles pro ústřední vytápění (radiátorů). Vyrábíme desková otopná tělesa RADIK , trubkové radiátory KORALUX a designové otopné stěny KORATHERM. The Korado Klasik radiator has a corrugated front panel (also available with a smooth front panel Plan Klasik ). This wall mounted radiator is available in a range of RAL colours.

Both Klasik and Plan radiators are produced in a single, double or triple panel form Product Details Feature Options Type 1 2 22. Моделът radik klasik – r е панелно отоплително тяло в изпълнение klasik приспособено за бърза подмяна на глидерните чугунени или стоманени радиатори със свързваща стъпка 5мм. Svojou konštrukciou je RADIK KLASIK určený pre vykurovacie sústavy s núteným alebo samotiažným obehom.


Radik Klasik panelový radiátor s bočným pripojením. Na Heureke využívame personalizáciu a cielenú reklamu. Na základe vášho správania na Heureke personalizujeme jej obsah.


Kliknutím na „Rozumiem“ alebo inam súhlasíte aj s využívaním cookies a odovzdaním údajov o správaní na webe pre zobrazenie cielenej reklamy na ďalších weboch. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované.


Със своята конструкция radik klasik е предназначен за отоплителни системи с принудителна или самоволна циркулация. На задната страна на модела radik klasik са заварени две горни и долни окачалки. Radiátory Korado RADIK KLASIK - R pro rekonstrukce Radiátory RADIK KLASIK slouží pro rychlou náhradu článkových litinových nebo ocelových radiátorů s připojovací roztečí 5mm. Jedná se o speciálně navržený radiátor s výškou 5mm, která umožní rychlou a snadnou montáž místo původního radiátoru. Výška H = 5mm zaručuje jeho bezproblémovou montáž na místo starého radiátoru.


Nabízíme široký sortiment typů a rozměrů pro váš domov za akční ceny. Model RADIK KLASIK - R. Každý deskový radiátor je vybaven odvzdušňovací zátkou. Pro nákup v tomto internetovém obchodě povolte ve svém prohlížeči JavaScript.

Skladem - pět a více ks. RADIK KLASIK je deskové otopné těleso, které umožňuje levé nebo pravé boční připojení na rozvod otopné soustavy. Typ rekonstrukční - dvoudeskový radiátor se dvěma vnitřními konvektory s bočním připojením. Radiátory jsou určeny pro výměnu starých litinových radiátorů a radiátorů s roztečí připojení 5mm kus za kus. Acest magazin utilizează cookie-uri și alte tehnologii pentru a vă îmbunătăți experiența pe site-urile noastre.


Ve Interactive SRL este operator de date personale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky