pátek 6. května 2016

Kotel na kusové dřevo

Kotel na kusové dřevo

Samostatnou kategorií jsou pak zplyňovací kotle na dřevo. Proč se Vám vyplatí kotel na dřevo ? Pokud máte zajištěný přísun paliva například z místního lesního hospodářství, pak jsou pro Vás kotle na kusové dřevo tou nejlepší volbou. Topení kusovým dřevem je nejlevnějším způsobem vytápění. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo , dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Moderní kotle na dřevo mají vysoký stupeň automatizace.


Práce uživatele je pouze doplňování dřeva a vysypávání popelu. Kotel na kusové dřevo stačí v mrazivých dnech doplňovat až po hodinách hoření. Díky velmi vysoké účinnosti a prodlouženému výměníku má kotel nízkou spotřebu paliva.


Samozřejmostí je pak komfortní obsluha, která. Litinový zplyňovací kotel na kusové dřevo Viadrus P7C je zařazen do programu Kotlíkové dotace. Dřevo patří mezi snadno obnovitelné zdroje energie. Vytápění pomocí dřeva a dřevěných pelet je nejen ekologické, ale navíc také ekonomické.


Podívejte se na aktuální cenu kotle DAKON DOR F kW. Kdy se kotel na dřevo vyplatí. Už vyšší výkon kotlů na kusové dřevo napovídá, že se vyplatí hlavně ve větších objektech a objektech, které mají větší tepelnou ztrátu. Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Kotle na kusové dřevo Viessmann.


Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Unikátnost spočívá především v termoizolační přikládací komoře se. Prodám Viadrus Lignator 2kW čl. Zplynovací kotel na dřevo poskytuje dlouhé přikládací intervaly, zároveň patří mezi cenově atraktivní kotle na dřevoplyn.


Pyrolytický litinový kotel na kusové dřevo , nový, originál zabalený Lignator je moderní kotel určený k ekologickému spalování kusového dřeva odhořívacím způsobem. Kotel na dřevo a biomasu je ideální pro levné ekologické vytápění Vašeho domu, bytu nebo chaty. Dále provádíme montáž podlahového topení, radiátorů, výstavbu komínů, montáže solárních systémů.


Peletky se dají jednoduše přisunovat a skladovat. Dávkování a přísun do topného systému probíhá automaticky a pohodlně. Kusové dřevo je ideální pro všechny, kdo si mohou palivo opatřit sami.


Například z místního lesního hospodářství. Kotel VERNER VN25D je pyrolytický (zplyňovací) kotel na kusové dřevo , dřevní brikety a dřevní odpa konstruovaný s ohledem na antikorozní úpravu stěn. Kotel má odolnou keramickou vyzdívku s mikrovýztuhou pro zajištění dlouhodobé stáložárnosti a dlouholeté životnosti.


Teplovodní zplyňovací kotel BENEKOV Dje určen pro efektivní, ekologické a komfortní vytápění rodinných domků, bytových jednotek, chat, kancelářských budov, malých provozoven a jiných objektů, jejichž náročnost na tepelný výkon nepřesahuje kW. Zplyňovací kotel na kusové dřevo je ideálním doplňkovým kotlem k plynovému systému. Takové řešení lze označit za plně kompaktní a především vysoce hospodárné. Pomocí spolehlivého sacího ventilátoru je pak zaručena dlouhá životnost kotle. Na rozdíl od kotle na peletky a brikety topný systém na kusové dřevo.


Kombinovaný kotel na kusové dřevo a pelety Attack DPX kW. Zplyňovací litinový kotel na kusové dřevo Viadrus UEconomy Jedná se o novou verzi certifikovanou jak pro spalování dřeva tak i hnědého a černého uhlí. Nejdostupnější litinový kotel v 5. Možnost bezelektrického provozu.


Fénix je český výrobek na dřevo a tuhá paliva unikátní konstrukce zajišťující pohodlnější vytápění vašeho domu. Technické řešení výrobku Kotel Fénix zvyšuje jeho životnost a je šetrné vůči konstrukčním materiálům. Tříplášťová komora je tvořena válcovým tělesem z vysoce kvalitní kotlové oceli a. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu.


Kotel na kusové dřevo

Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky