středa 4. května 2016

Opop h 418 náhradní díly

Použité fotografie produktů jsou pouze informativní, ilustrativní a platné v době zařazení produktu na eshop. Výrobci si vyhrazují právo na změnu designu, příslušenství a parametrů produktu bez předchozího upozornění. Nyní nově můžete zakoupit na našem e-shopu v kategorii náhradní díly pro kotle na tuhá paliva také pro českou značku OPOP.


Sídlo společnosti s výrobním závodem společně se vzorkovou prodejnou se nachází ve. VETIM e-shop - chytré řešení pro vodu plyn a topení! Přestavbová sada ke kotlům H4EKO a H4EKO-U.

Kotle na uhlí můžete nyní doplnit také o přestavbovou sadu s novým multifunkčním držákem, kdy jednoduše, rychle a pohodlně přejdete z ručního provozu kotle na uhlí do automatického režimu pro topení peletami. S výběrem náhradních dilů Vám rádi a odborně pomůžeme na tel. Tyto kotle se již více jak rok nevyrábí, ale stále je možné zajistit některé náhradní díly jako rošt atd. Kotle H4a H4byly nahrazeny novými, ekologičtějšími modely.


V případě potřeby kontaktujte prodejnu Voda a Kamna. Kontaktní informace naleznete v levém panelu. Pokud byste rádi poptali nový kotel Opop h 4musíme vás zklamat.


Můžete ale poptat náhradní díly , anebo se s námi podívat na možné alternativy tohoto kotle. Dále je možnost pěkného H4z blízkého okruhu.

Ve výtečném stavu, žádná zprohýbaná a vyhořelá plechovka. Rychlá a bezpečná doprava. VIP slevy pro registrované. OPOP Kotel H 4EKO-U v akci.


Nově řada kotlů na dřevo a uhlí H4EKO splňuje přísná emisní kritéria třídy dle normy ČSN EN 3- při spalování DŘEVA a třídu 4. Popis: Nabízím ks roštů šikmý,posuvný. Já mám tento kotel již deset let. Co je prosim vás ta ventilační klapka?


Já když jsem ten kotel kupoval tak tak tam byl u vzduchovejch dvířek takovej. Roštovácí mechanismus na kotel H 418. Naše cena s DPH (): 3Kč. Náhradní díly na kotle H - OPOP. Ceny jsou s DPH, pokud není.


Prodám kotel typ H4na tuhá paliva. Při rychlém jednání sleva. Plováky a snímače hladiny. Díly na ruční čerpadla. Běžná cena s DPH: 2Kč. Vaše cena bez DPH: 2Kč.

Z důvodu přechod na jiný způsob topení prodám skoro nový kotel na tuhá paliva H 418. Zkuste to také, služba je zdarma. Pokud má být tento kotel následníkem předchozího modelu H připravte se na to, že připojovací.


Opop H4EKO kotel na hnědé uhlí Opop H4EKO kotel na hnědé uhlí Opop H4EKO kotel na. Připojení na vodu i připojení komínu je u OPOPŮ H41414stejné, H4má připojení jiné, pro novou instalac. Originální nahrádní díly.


Máme výhradní zastoupení a samozřejmě poskytujeme i originální náhradní díly k těmto kotlům. Hot Water Boiler Manual – Models H 63 H 6Vážený zákazníku, jsme velmi rádi, že jste se rozhodl zakoupit si náš výrobek. Toto rozhodnutí Vás opravňuje k získání slevy na náhradní díly a slevy při nákupu uhlí od Mostecké uhelné společnosti.


Podrobnější informace, týkající se nákupu uhlí. Sada těsnících šňůr je náhradním dílem pro kotle H4nový design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky