čtvrtek 26. května 2016

Kotel dřevoplyn

Zplynovací kotel na dřevo - typ DCxxS(X) Ekologické zplynovací kotle na kusové dřevo. Jsou konstruovány pro spalování dřeva, na principu generátorového zplynování s použitím odtahového ventilátoru (S), který odsává spaliny z kotle, nebo s použitím tlačného ventilátoru, který vhání spalovací vzduch do kotle. Tepelný výkon - kW.


Kotel dřevoplyn

Tento kotel má navíc chladící výměník proti přehřátí, to je pojistka proti přehřátí při výpadku elektrické energie. Teplovodní kotel VIGAS patří do kategorie kotlů s dohoříváním a přehoříváním paliva, přičemž se využívá efekt pyrolytického spalování. Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah.


Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech. Kotel VIADRUS Eje zplyňovací litinový kotel , ke spalování kusového dřeva. Kotel má vysokou účinnost spalování a nízkou teplotou spalin. Kotel na dřevoplyn vyžaduje perfektně suché palivo, potom šlape jak víno.


Kotel typu atoma-rojek tak citlivý na vlhkost není ale platí to že čím vlhčí dřevo tím menší účinnost a výkon. Vážení zákazníci, i v rámci EU platí, že jednotlivé země mají problematiku vytápění řešenu vlastními zákonnými normami. Z toho důvodu nemusí výrobky značky VIADRUS dovezené do České republiky z jiných zemí odpovídat zákonným normám platným na českém trhu.


Kotel na tuhá paliva Při zohlednění celkové investice je při současných cenách energií vytápění dřevem hospodárnou alternativou. Kotle na pevná paliva Viessmann se vyznačují vysokým stupněm. Kotle na tuhá paliva představují tradiční řešení kotle pro domácnosti, rodinné domy a provozovny. Tyto kotle umí spalovat kusové dřevo, dřevěné pelety, koks, hnědé a černé uhlí. Vybírejte zplynovací kotle na tuhá paliva.


Máme široký výběr zplynovacích kotlů na dřevo, uhlí a pelety. Zplyňovací kotel ATTACK DP STANDARD a PROFI je určen pro úsporné a ekologicky šetrné vytápění rodinných domů, chatek, malých provozoven, dílen a podobných objektů. Díky tomu kotel během zátopu, provozu a přikládání paliva nekouří do místnosti. Kotel je vybaven moderní elektronickou regulací, která řídí nejen funkci kotle samotného, ale i celého topného systému.


Všechny funkce tak můžete sledovat dálkově na pokojovém termostatu. Spalování je řízeno algoritmem regulátoru, který plynule mění otáčky ventilátoru a dávkuje spalovací vzduch podle potřeby. Vedle toho je možné dřevoplyn používat i pro pohon automobilů či jiných vozidel s běžným spalovacím motorem. Dřevoplyn lze využívat k vaření, vytápění nebo k výrobě elektřiny.


Kotel dřevoplyn

Do těchto vozidel pak musí být nainstalován zplyňovací generátor na zplynování biomasy. Ani přes různé vodní či mechanické pračky. A navíc z komína vychází tenký a bílý kouř, který neobtěžuje ani blízké okolí.


Kotel , který je na dřevoplyn , umožňuje opravdový komfort nejen našemu okolí, ale zejména nám. Na tento kotel nepotřebujete rozvody ústředního vytápění a radiátory. Prostory vytápí vyfukováním horkého vzduchu. Je schopen otopit až 200mprostoru.


Není náročný na tah komína,stačí nízký komín o pr 150mm. Tento kotel se dá s úspěchem využít na otápění dílen,malích výrobních prostor,skleníků. Kotel VERNER VN25D je pyrolytický (zplyňovací) kotel na kusové dřevo, dřevní brikety a dřevní odpa konstruovaný s ohledem na antikorozní úpravu stěn. Kotel má odolnou keramickou vyzdívku s mikrovýztuhou pro zajištění dlouhodobé stáložárnosti a dlouholeté životnosti. W a umožňuje ohřev jak topné, tak teplé užitkové vody, kotel je odstaven z důvodu celkové rekonstrukce vytápění.


Je umístěn v suchém prostředí a servisován.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky