úterý 17. května 2016

Opop h416 eko

Opop h416 eko

OPOP H4EKO -U Kotel na pevná paliva Na kotle na uhlí H4EKO-U možnost žádat dotaci na kotle. Má stejné připojovací rozměry jako starší kotle typu H4. H4Eko dvířka popelníková H416EKO dvířka přikládací H416EKO dvířka čistící H416EKO roštovací mechanismus H416EKO tvarovka 250x275xH416EKO 3x tvarovka 250x200xH416EKO 1x rošt šikmý H416EKO rošt posuvný H416EKO tru. Zplynovací kotle na dřevo H4EKO-D jsou novinkou na trhu určeny pro spalování velkých kusů dřeva.


Opop h416 eko

Tento kotel H4EKO -U je konstruován pro spalování hnědého uhlí. H4ECO-U se řadí do skupiny kotlů s ručním přikládáním. Kotel H4EKO -U splňuje požadavky emisní třídy na h. Kotle na dřevo H4EKO-D se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů H(H41H4a H424). Ekologické kotle na pelety, peletky, ocelové, litinové kotle a kamna OPOP.


Na Heurece využíváme personalizaci a cílenou reklamu. Na základě vašeho chování na Heurece personalizujeme její obsah. Kliknutím na „Rozumím“ nebo jinam souhlasíte také s využíváním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na dalších webech.


Opop h416 eko

Jedinečnou kvalitou a nízkými provozními náklady splňují kotle na uhlí H4EKO-U s hořákem na pelety požadavky uživatelů, kteří preferují úsporné vytápění nebo potřebují jednoduchý alternativní zdroj tepla. Abyste dosáhli dobrého fungování kotle, je nutné ho napojit na komín s odpovídajícím tahem. Takže z komína nic černého nejde, ani když je uhlí méně kvalitní a přiměřene prachové.


Můj starý Hs kostkou byl naprosto v pořádku, ale. Puugaasikatel H4EKO -D on kõrge kasuteguriga (kõrgeima 5. klassi) pealtlaetav katel. Valikus 16kW, 20kW, 25kW versioonid. Täpsema info saamiseks kliki siia! OPOP H 4EKO - Kotel na pevná paliva s horním přikládáním.


Kotle na uhlí H4EKO-U se stejnými připojovacími rozměry jako měly starší typy kotlů Ha H4. Ocelové kotle na dřevo a hnědé uhlí H4EKO Cena platná do vyprodání skladových zásob! Dobrý den, máte někdo zkušenosti s kotlem OPOP-H4EKO ? Díky chytrému konstrukčnímu řešení lze kotel na tuhá paliva OPOP H416EKO -D umístit i do menších prostor. Kotel je vybaven elektronickou řídící jednotkou, odtahový ventilátor zajišťuje efektivnější spalování a minimum popela, součástí kotle na dřevo je chladící smyčka.


Okrem e-shopu môžete nakúpiť aj v kamennej predajni. Svoju objednávku si u nás taktiež môžete vyzdvihnúť. Kotel H 4EKO je určen pro spalování tuhých paliv, tj.


Zjistit cenu Protherm Gepard MOV. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Kotel na uhlí a pelety je nutno připojit na komín odpovídající výkonu kotle.


Nově přehlednější a rychlejší. Používáním tohoto webu s tím souhlasít. Okrem nášho e-shopu už môžete nakúpiť aj v kamennej predajni!


Taktiež sme pre Vás doplnili všetok tovar. Dodacia lehota: do pracovných dní Palivo: tvrdé drevo Výkon: kW Emisná trieda: 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky