pátek 13. května 2016

Plnička klimatizace bazar

Plně automatická mobilní plnička klimatizace italské výroby s českým softwarem. Programy na odsávání, recyklaci, vakuování, kontrolu netěsnosti a plnění oleje. Kompletní se všemi hadicemi a koncovkami. Prodám plničku klimatizace zn. Komfortnější variantou je plnička klimatizací Golemtech Clima K1s databází vozidel, tiskárnou a plně automatickými funkcemi.


Plnička klimatizace Xzaujme zejména poměrem ceny a dostatečných funkcí pro servis klimatizací. Mé poděkování patří zaměstnancům firmy A jistě budu doporučovat dále. Reference: Skvělá domluva,montážní parta přijela přesně, perfektní práce, naprosto profesionální, rychlá a čistá, perfektní cena. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém bazaru. Ovládání v CZ jazyce pomocí elektronické klávesnice a LCD displeje.


V dnešnej dobe, kedy je väčšina automobilov vybavená klimatizáciou, je potrebné mať prístroj na jej servis. Túto funkciu plní práve plnička klimatizácií. Klimatizačný systém vo vozidle totiž nie je bezúdržbový a aj keď je. Cyklus jednotlivých operací na sebe navazuje automaticky bez nutného zásahu. Aukro Podnikání a Průmysl Ostatní.


Plnička klimatizace bazar

ECOTECHNICS Model ECK34ME, váha 90kg, použití na R134a. Nabídka už bohužel skončila, ale níže jsme vám našli pár podobných. Kategorie Klimatizace - bazar. Vybírejte z 4inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Menu kompletně v Českém jazyce, plnička má automatický provoz i automatické navolení parametru chladiva a oleje, dle zvolení daného typu automobilu, který je v databázi plničky.


Elektronická plnička klimatizace umožňuje odsávání chladiva R134a, jeho rekuperaci, vyčištění, vakuování systému, naplnění plynem, odsátí a vstřik oleje ( manuálně ). Velice jednoduchá obsluha, integr. Jakékoliv kopírování a jiné využívání obsahu i- Bazar. Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů. Klimatizace je dnes jednou z nejdůležitějších součástí aut a kromě komfortu má také významnou bezpečností funkci.


Na kvalitě vzduchu v interiéru totiž závisí, v jaké kondici bude řidič během cesty. To pak ovlivňuje styl jízdy a tím pádem i bezpečnost. Stroje - Plnicka klobas bazár. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš.


Vyberajte z inzerátov. Cez 4tisíc užívateľov za deň. Nájdite čo potrebujete vo Vašej kategórii. Bazar Zobrazit popis kategorie Skrýt popis kategorie Společnost PONTI Kunčí s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky